Wakizashi Odesláno Srpen 11, 2025 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2025 Ahoj, nechával jsem měnit náplň u klimy protože to po cca šesti letech přestalo chladit šel zevnitř celkem teplý vzduch. Dříve i ve 40 C° na "Lo" režim šel z klimy prakticky ledový vzduch. Nyní po výměně chladnější vzduch zevnitř leze až po chvíli ale i na "Lo" to není žádná hitparáda. Možná je to trošku lepší, než před výměnou, ale nedá se to absolutně srovnávat s výkonem předtím. Nějaký tip, kde začít? Je možné, že je velký rozdíl v kvalitách chladícího média, než se bude řešit něco jiného? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Srpen 11, 2025 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2025 je niekoľko možností ak hovoríš o Lo tak máš asi klimatronik? ak áno počul som že na tom odchádza servomotorček miešacej klapky V68 (ružová páčka) potom môže byť že klapky majú penovú výplň ktorá sa po rokoch vydrolí a klapka teda opäť nefunguje. tu treba opraviť. niekto tam dá hliníkovú pásku a novu penu, niekto dá plný plech. mne síce chladí napríklad dobre ale keď stojím tak nestíha klíma hlavne keď je vonku +30°C a bolo mi odporúčané vymeniť vysúšač za vonkajším chladičom. že sa zanesie bordelom a potom už nestíha (aj dosť často vypína/zapína kompresor) ale zatiaľ som sa k tomu nedostal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wakizashi Odesláno Srpen 26, 2025 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2025 Tak prý spojka na kompresoru, tak to vypadá, že mrkneme na nějaký jetý kompresor a uvidíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.