Miles Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 chválím výběr , jen je škoda u toho thule že ty příčníky přesahují ty patky, nevypadá to vábně, tady mohu pochválit škodu za jejich origoše... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Milesův facelift... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Seat to dela taky, ale je to HNUS!!! Nazivo jeste vetsi... Vabne nevabne, hlavne at to preveze bez problemu to co ma... Zbytecne vysoka zahrada na vysokou strecho... Toto jsem totiz hned zamitl. http://ssl.seat.de/zubehoer/altea_xl/800x6.../5P8071101A.jpg Jak se spravne vozi kola, jedno tak a jedno tak, kdyz koukam na Milese nandane drzaky, nebo je to jedno jak to kdo da? Ja to mam nyni smontene oba dopredu prednimi koly... ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Hmm tak ty thule jsem hezčí to máš recht , já je dávám různě, někdy stejně někdy obráceně, jak to chytnu do ruky a hodím na střechu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Ofiko 3. znacka Romane asi nejde, ale zaroven s prodejem nosicu nabizi dodelane nejake prevozni spz stejne co mas na aute, muzes si nechat vyrobit i jinou, nebo pouzit tu zepredu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 na nosiči vozím dělanou a zatím jsem neměl problém, ovšem nenarazil jsem na orgána s vrozenou buzerací 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 my to delali tak ze sme ze zadku sundali a dali na ten nosic a pak zase zpatky, ruce vam neupadnou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 to neupadnou, jen se to blbě odlepuje, páč patřím k těm co nemají vytuněno podložkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 (upraveno) No, fakt se mi líbí, že ve chvíli, kdy něco u nás legálně nejde, a někdo nedej bože toto kontroluje, trpí vrozenou buzerací. jsme holt národem čechů, kde se chce všechno ojebat a ochcat..hlavně že pořád nadáváme, jaká je u nás džungle. Jak píše Viktor, není snad problém si tu zezadu sundat a dát na nosič. Pokud si tam někdo dá vyřezanou, může mít štěst, nebo taky nemusí..ale to není snad o buzeraci. Ty značky jsou reflexní, mají ochranné prvky, což taky není pro prdel, to si tam můžem místo toho dát rovnou cokoliv. A 3. ofiko nejde, ne že asi nejde :) za prvé, značku mám přilepenou a tudíž neodnímatelnou, za druhé, neochcávám vše co je nepovolené, ale tohle je příklad úplné blbosti, takže mě neházej do jednoho pytle, ono chce rozumně uvažovat co je a není nebezpečné a jak tohle porušení dokáže někoho ovlivnit, ohrozit nebo někomu způsobit ujmu, o tom to je tady je to o pružnosti orgánů a institucí, držáky na kola na na nosič jsou na trhu přes deset let, to že nemůže nikdo reagovat a povolit vydávání třetích značek nechápu, to je tak velký problém přizpůsobit se době a pokroku? Ono když budeme pořád čekat aý se stát probudí, tak jsme ještě na stromech, normální člověk - policajt se rozhodně nebude vozit na nalepovací RZ, stejně jako na kontrole pojistek, žárovek apod..., s rezervou to taky úřadům trvalo věky, sám si vzpomínám na buzerace orgánů v dřívější době, kdy se nesmělo být třetí brzdové světlo, kolik lidí zaplatilo pokut a dnes .... povinná výbava, to je to co chci říct, rozumnej policajt se podívá, jestli není držák náhodou výroba samo domo a jestli správně svítí a nebude mi brát body za nalepovací RZ Upraveno Červenec 14, 2010 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Chtel jsem se optat majitelu Proride 591 - taky vam pri pripevneni na strechu haze(pri klinbani rukou pri stzani) predni kolo??? Je to normalni???? Celkove nosic na me pusobi divne, cele se to hybe, ale je mozne, ze to tak ma byt!!!! DIKY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 a na druhou stranu stačí občas v jiných vláknech číst, co ostatní považují za buzeraci..viz jak si někdo může dovolit někde hlídat rychlosti, když přece každý druhý letec ví, kde na jakou rychlost stačí..ono každý takový má nobelovku z fyziky a věštecké schopnosti, protože předem ví, že mu do cesty nikdo nevjede nebo nevkročí, apod. To jen na vysvětlenou..a s odhadem mé profese jsi opravdu mimo mísu :D tady je téma nosiče na kola, takže debata o názorech v jiných tématech je lichá a nepodstatná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 hosi hosi dane ja kdyz sem si to dal na strechu a poradne vsechno dotahl tak jsem si rikal dobry dobry a sedim v aute a bylo mi divny ze se mi klepe predni kolo ale asi to tak ma byt a asi to tak je u vsech nosicu. nejak si nepamatuju jestli mi to delalo s tim starym :D ale jestli se ti to vylozene neklati ze strany na stranu byl bych v klidu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 chválím výběr , jen je škoda u toho thule že ty příčníky přesahují ty patky, nevypadá to vábně, tady mohu pochválit škodu za jejich origoše... To je sice super, že na škodárně nepřesahují patky, ale na sirší auto je tím pádem nedáš... Tohle nevozim na autě na efekt přece :) Přední kolo se vždycky trochu hýbalo, jak jsem psal, chce to po těch cca 20km zkouknout ještě jednou a třeba o zub, dva ty pásky dotáhnout a pak cajk. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 hosi hosi dane ja kdyz sem si to dal na strechu a poradne vsechno dotahl tak jsem si rikal dobry dobry a sedim v aute a bylo mi divny ze se mi klepe predni kolo ale asi to tak ma byt a asi to tak je u vsech nosicu. nejak si nepamatuju jestli mi to delalo s tim starym ale jestli se ti to vylozene neklati ze strany na stranu byl bych v klidu Co hodi, hosi??? Neklati sem mi to, jen pri nerovnostech se to proste zahybe, ale v drzaku, i s nim a pri velky i s pricniky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirus007 Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 ahojte všem, chci se zeptat jaké máte střešní boxy - zkušenosti, názory a fotky. Přemyšlím o nějakém Thule boxu, ale nevím jaký, jestli se bude hodit, aby nehučel atd. Díky všem za reakce, názory a fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Chces-li box, ktery nehuci kup thule dynamic ( jediny box, ktery se dela v aerodynamickem tunelu ), dal nasleduje atlantis, pacific. Moznost je jeste excellens, ale ten na octavku .... Vse je o tom, kolik chces dat do toho penez. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirus007 Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Díky za vyčerpávající odpověd. Moje investice je v rozmezí 10 - 13. Jde mi také i o to, aby ten box dobře vypadal. Proto prosím i fota 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Budes vozit bezky? Pokud ne a staci ti delka do 2 metru vem urcite tento. Za tu cenu nic lepsiho neporidis. Dela se bud ve stribrne nebo cerne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Chci se zeptat zda pasuje ze "4"Golfa na Octavii 1 ??staci napsat ano ci ne a potom to tady hned smazat.. diky moc.. SPECHA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Já vim ze to asi nepujde ale nikdo nevi presne..? potrebuji to na zitra zda se mam jet optat na pujceni a nebo jestli je to zbytecne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 (upraveno) Má někdo z Vás nosič na kolo zn.Thule pro čtyři kola? Je to na tažné zařízení.Mám nabídku ale je to sakra moc i přesto že mi prodejce to dává skoro za nákup-cca 13 tisic. Jinak jinou značku nechci ani náhodou.V ceně mám i třetí plastovou značku.Tak přemejšlím jak to pořešim P.S už to řeším dva roky... Upraveno Srpen 2, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 (upraveno) Romane, taky jsem to řešil, vykašlal jsem se na Thule kvůli ceně, koupili jsme jiný a můžu říct, že spokojenost, otestováno i cestou do Chorvatska na kololoď, dobrej výrobek: bytelná konstrukce, včetně pořádného upevnění na kouli, fakt festovní http://www.nosic-kol.cz/cz/zadni-nosice-ko...-3-1-dural.html Upraveno Srpen 2, 2011 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Jardo: mrkni sem: http://blog.direct.cz/test-nosicu-na-kola-...e-kolo-i-teren/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabra Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 měl jsem Alfu3+1 pujcenou a naprosta spokojenost. Jak instalaci, tak i pristup do kufru a ovladanim. V pujcovne meli i vystaveny nosic od Thule, je velice podobny, vizualne jsou rozdily male (Praha - Pocernice). Co mne napadlo, kdyz jsem nosic vracel a kupoval bych ho, tak bych si u nosicu na TZ dival, jak daleko jsou od sebe jednotlive drzaky na kolo. (to fakt nevim, zda to maji vsichni stejne ci ne, ale nekdo kdo vozi mohutna kola tak by to pro nej mohlo byt dulezite). Nasadit to lze i jednim clovekem, kdyz jsou dva je to lepsi - jeden drzi a druhy utahuje matici. Cele to "zprovoznit" je otazka par minut. Pri nakupu si ohlidej kolika pinovy mas kolik. Nosice jsou vzdy na tri kola, to ctvrte se pridava navic na ram znacky - to kolo je pak o ten kus vyvysene nad ostatni. Pri trech kolech ani nevis, za tam neco je, pri tom ctvrtem jsme pri ceste meli trochu vetrno a znat to obcas bylo, ale jet se s tim da velice dobre, mam tezsi nohu, spotreba mi sla o cca 1 lir nahoru. Trochu jsme mel obavu, aby si to nekdo "nepujcil", ale rekl bych, ze ta alfa to ma vyreseno docela dobre. Minimalne by se s tim nekdo poradne nadrel pokud vubec. System thule ti nerejnu, to jsme v te pujcovne nezkoumal. Tezko porovnat Alfu s metodikou testu a vysledky tam uvedenymi. Fotky jsou jeste pred tim, nez jsme sli vyzvednout kamarada na nadrazi, se 3 koly, nastavec na 4 kolo je tam dobre videt. Kola jsme tam poskladali bez toho, abych musel nejak stelovat sedla a pod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 jo to je přesně on, k tomu testu - těžko soudit, když v něm není Alfa o které píšeme, Alfa je bytelná a pevná, proto jsem ji vybral, ty prachy za Thule se mi dávat nechtělo, taky rozhodlo co píše Zabra, rozhlédl jsem se v půjčovně a viděl co půjčují, zřejmě vědí proč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hlidac67 Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 (upraveno) Sháním 2 sady (celkem 6 ks) T-adaptérů na nosiče kol Thule na ProRide 591 pro upevnění nosiče kola na nosné aero tyče. /Thule sada obsahuje 3 šrouby o rozměru hlavičky 20x20 mm 2 x T-adaptér TH50335 - délka 61 mm; 1 x T-adaptér TH50336 - délka 35 mm/ Nemáte, prosím, někdo doma navíc či nepotřebné? Díky! PeHolub@atlas.cz 604862592 Upraveno Březen 16, 2013 uživatelem Davon PROC PISES 2 PRISPEVKY STEJNE ZA SEBOU V ROZMEZI CCA 10TI HODIN??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ternach Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Z boxů zvažujeme tady tento: http://www.tazne.cz/stresni-boxy-c6278/. Ještě mě tak napadá skrz barvu, není ale lepší stříbrná, že do ní tak nepere to velky žluty na obloze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.