Petan.VUT Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Tak sem si říkal, že bych sem mohl dát taky svoji oktu. Je to obyčejná oktávka r.v. 2001 tdi 81kw. (ted 105kW)prostě mazel. :) Výbava : okna+zrcátka v el., ASR , 4x bag, klima manuál, centrál. Dodělávané věci : EGR off+čištěné sání KAT off lepší chlazení intercolleru zelené třmeny tlumiče kayaba rs křídlo mračítka střed. konzola karbon řadička superb loketka černý rámeček mřížky chladiče přední nárazník rs blinkry rs ostřikovače světel rs koncovka Osvětlení: denní svícení žárovky OSRAM cool blue bílé led parkovačky + osvětlení SPZ zeleně podsvícená přihrádka pod rádiem+lampičky obrysovky zadní dvojitě v brzdovým světle Konečně kola spider 17 225/45 :) Plánované úpravy : spojka jednohmota ATD úprava výkonu : chip od fana 143,5PS, 300Nm ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Pěkná pane pěkná! Na mne sice krátká :D ale pěkná. Ať ti dobře slouží a mnoho šťastných km :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Planovane upravy super, jen ta chrom dekorace zadnich svetel se mi fakt nelibi.. Jinak te tu vitam! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Tak tě tu taky vítám !!! Máš ji pěknou a dá se sní dělat ještě spousta věcí tak doufám že se ti všechno hladce povede a bude z ní pořáádná krasavice !! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Díky. Bohužel já jsem to s těma lištama koupil, tak je tam nechám už. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Pěkná okta, je vidět že se o ni dobře staráš ! Jinak auto se super motorem je super základ pro další úpravy. Držím palce. :( Jinak jak máš udělané lepší chlazení intercooleru? Mřížky v podběhu? Taky o tom uvažuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Jo mám tam udělané mřížky v podběhu podle návodu co tady na fóru někde je nebo na skodahome. Sice někdo říká, že dobrý, někdo že zbytečný, ale určitě to líp dýchá aspoň o trošku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červenec 11, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2010 čavec taky tě tady vítám,parádní auto a až budou všechny úpravy co plánuješ tak to bude ještě větší pecka :P a at dlouho dobře slouží a máš s ní co nejmín starostí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Červenec 11, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2010 Tak rýchlo tie kolesá!!! Auto sa na 17-kach ukáže v inom svetle. Največšie plus Tvojej káry je podla mna motor. 81kW je super good....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 11, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2010 Taky Tě vítám do "rodiny" :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 tak o víkendu jedu za fanem přidat nějaký koně, tak su zvědavej.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 16, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 Super... Jak "každej" frčí hned na chip motoru :) asi bych ho po 2 letech taky mohl udělat... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Tak konečně už mám koně od fana navíc, je to paráda. Můžu jenom doporučit. 143,5PS, 300Nm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Kde máš graf z měření? Šup sem s ním. Jinak pěkné hodnoty ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 No byl sem tam včera a nejprv to musím oskenovat a pak to sem hodím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Září 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2010 Tak konečně sem si sehnal 17 spider 225/45.....pneu continetalsportcontact, sedí pěkně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 27, 2010 Sdílet Odesláno Září 27, 2010 hmmm rozměry pneu chvalím...... taky mam to samé a jsem max. happy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 27, 2010 Sdílet Odesláno Září 27, 2010 hezky kola :P jen ten rpedek vypada jak offroad :D supni to k zemi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Září 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2010 Jo je to dobrý, akorát ten komfort je horší, co se dá dělat. Dolů to nehodlám dávat....nevjel bych do garáže. a ty cesty u nás hrůza. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 Jo je to dobrý, akorát ten komfort je horší, co se dá dělat. Dolů to nehodlám dávat....nevjel bych do garáže. a ty cesty u nás hrůza. Ale vjel bys ja posledni dobou prejizdim tolik veci a to ty bys ani nemusel jit dolu o tolik stacilo by ti -35 mm a ty chrom listy jdou normalne z toho plastu vzadu sloupnout, nemusis je tam mit navzdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Září 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2010 Třeba jo no, a ty lišty sem ještě nezkoušel oddělávat. není vůbec čas....mám stavbu, takže volnej čas trávím tam. Su rád, že sem si sehnal kola kloudný. Chlapi, mohl bych vás poprosit, ted řeším něco na autě v sekci podvozek-zvláštní klepání přední náprava...mohl by mi někdo poradit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 tak nějaké nové fotky, když jsem si umyl auto.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Moc pěkná opečovávaná Octa! Jen to tažné jsi mohl mít odnímatelné - vypadalo by to líp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Já vím no, to tažné je hrůza. Ale už sem to s ním koupil a ted ho docela často potřebuju, tak to nechám a pak bud koupím nové nebo ho oddělám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 tak konečně sem si koupil bílé ledky do parkovaček a osvětlení RZ...je to paráda....hned jak budu moct, vyfotím a dám fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 tak oddělány všechny nápisy a chromové linky kolem světel a maska na černo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Tak nějaké nové věci na auti rs blinkry, ostřikovače světel, mřížky+ ještě prostřední mřížka a rs nárazník, kterej je stříklej a zabalenej v dece v garáži.. A o víkendu se bude vše montovayt na auto, pokud čas dovolí. KOnečně začně sezóna a bude se dat umýt auto, aby aspon chvilu vydrželo čistý.... A pak další věci, jako zadní brzdy nové a odstranění katu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Pekne pane pekne Jestli se muzu zeptat tak kde jsi sehnal rs narazak???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 teda uz se tesim az to bude vse na aute 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 pěkné, pěkné, už se těším na fotečky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.