Přejít na obsah

Chipmannův černý cultík RS

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Neco podobnyho jako bylo v tom mailu mi rekl nejakej pan po telefonu, kdyz jsem se informoval primo na benzince. Mluvil o petidevitkovem palivu tj. Verva 100 oznacena jako premiovy benzin ma oktanove cislo 99.999 (-+ jak to namichaj :lool: ). Tankuju ji a spokojenost,,zvyseni vykonu moc neverim - nebo to je neznatelny. O snizeni spotreby bych mohl rict svoje - to je fakt kterej je overenej.

Jinak auto perfekt..turbina by se mi k haldexu taky libila.. Preju hodne stastne najetych km

Mě jde spíš o tu čistotu pal. potrubí takže doufám že to funguje jinak díky

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

Přesně tak a u nafty je to jenom pro efekt kdežto u benzína to dokonce pomáhá jinak už mám namontíno ,ale jelikož je načatý ventil pro obtok tak to nejni pravé ořechové takže v pondělí přijde i ventil takže mě čeká zase znova demontáž a potom zpětná montáž chjo

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

Tak dnes konečně završena jedna etapa polepů carbonovou folii takže mám hotovo okolo vypínače světel ,a středovou konzoli

PS: nevíte jak solidně a hlavně bezpečně sundat ty boční lišty co jsou na tapecu ??? Nerad bych je nějak zničil díky moc

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
doporučuju nesundava da se to udelat přímo na tom. jinak sundat tapec a odvrtat plastovy nítky. ale říkam ja osobne bych to lepil přímo na tom s fenem nebo horkovzduškou a pak obříznul. viz videa na youtube

Jenže tahle folie je strašně tvrdá a ty ohyby na té liště by prostě nebyly dokonalé takže to musí dolů ...bohužel jen středový panel zabral skoro 2,5hodiny práce jinak zítra vám to nafotím jelikož toe poslední den kdy budu mít auto potom jsem 14dní bez auta budou se lakovat na záruku prahy a měnit gumy u dveří

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
14 dni ? ja to tam dal ve ctvrtek 30tyho,slibili ze to v Patek 8myho bude, jestli ne tak at si me neprejou. Kdyz mi borec rikal co vsechno budou lakovat a kam az se to bude rozstrikavat, tak jsem nabyl dojmu ze kdyz pridam 10 000 Kc budu mit celolak .

JJ tak nějak mi to říkali taky se mi to moc nezdá a co ti všechno dělaly ??

Teeda musím říct že má Románek mooc pěknej interier teďka...

Děkuji pane

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...