Guest chipmann Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 mischicka: kdyby to bylo tak jednoduchý hledám po sídlišti auto ale.... snad to přijde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Nechci Tě zklamat, je přece jenom nedělní odpo a to se víc hodí na pohádky, ale myslím, že nenajdeš. Já takovéhle problémy většinou zjistím doma, když umívám a to už je definitivně pozdě, ale i když to zjistíš hned, to auto už je daleko a i kdybys ho u toho chytl při činu za ruku, zapře Ti to, víš jak to chodí... Jsem to tady už psal, časem se člověk stane na drobné škábance imunní, prt. jinak by skončil u Chocholouška... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Nechci Tě zklamat, je přece jenom nedělní odpo a to se víc hodí na pohádky, ale myslím, že nenajdeš. Já takovéhle problémy většinou zjistím doma, když umívám a to už je definitivně pozdě, ale i když to zjistíš hned, to auto už je daleko a i kdybys ho u toho chytl při činu za ruku, zapře Ti to, víš jak to chodí... Jsem to tady už psal, časem se člověk stane na drobné škábance imunní, prt. jinak by skončil u Chocholouška... Jj to tak nějak předpokládám ,ale na tohle si prostě nezvyknu (bohužel) chtěl jsem nárazníky lakovat ještě před zimou teď jsem rád že jsem to neudělal a nechal to až na jaro .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Já chtěl po prvním (a doufám posledním potkání srnky) taky lakovat přední a po tom odření zadní, ale pak to radši zaretušuji, když vidím tu kvalitu lakování... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Já chtěl po prvním (a doufám posledním potkání srnky) taky lakovat přední a po tom odření zadní, ale pak to radši zaretušuji, když vidím tu kvalitu lakování... No mě to bude lakovat kamarád ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Musím to zaklepat, ale jak mi lakovali dveře po tom pokusu o vloupání, tak to zvládli na jedničku - po zkušenostech se zelenou hráškovou na Fabii jsem měl strach, ale tady (Rakovnický Autostop) se jim to povedlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 No mě to lakovaly v srvise(Auto Elán) na záruku a taky dobrý jen ta cena byla dost vysoká tak proto zvolím variantu s kamarádem má profi box a už jsem viděl pár nalakovaných aut od něho a paráda tak uvidíme jak si s tím vším poradí :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Jak jsem psal, od doby co jsem naboural já a posléze moje exmanželka Fabii a opravovala se, bojím se lakování jak čert kříže - to z mojí bouračky bylo ještě dost ok, to bylo vidět jen při určitém světle těsně před západem slunce, ale to po její bouračce to bylo na facku. Takže teď když slyším lakování, mám obavy a v tom Autostopu jsem jim to řekl na rovinu, že pokud si netroufají udělat to tak, aby to nebylo vidět, takl ať to řeknou hned a že jedu jinam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Rád bych tady opět poděkoval Románkovi za výměnu BSG jednotky a nakódování Corner fce mlhovek. Kujuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Tak dodělán interier carbonovou folií ta origo stříbrna je děs tak tady pár fotos sice mobilem ,ale aspoň něco Kurec,to me tuhle taky napadlo.. Jeste udelej popelnik a oblozeni kolem radicky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 (upraveno) Tak po velmi dlouhé (pracovní odmlce musel jsem do zahraničí) jsem z5 a nemám dobré zprávy můj černý cultík se zalíbil zámeckému pávovi a udělal na něj pár náletů takže škoda na autě je pkolem 50tis naštěstí se vše už řeší přes pojišťovnu a 9 května jdeme do servisu ... chjo Upraveno Duben 16, 2011 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Zámeckému pánovi? Co to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 PÁV Míšo, PÁV :) to je takový to zvíře, co se rádo chlubí svým barevným chvostem :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Jsem normálně četl pánovi ne pávovi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 no já na začátku taky, tak jsem si to přečetl pro jistotu ještě jednou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Jj přesně tak je to páv jenže to nebyl obyčejný páv ,ale nuklearní hovado .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Z čí pojistky to jde? Snad ne z Tvé... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Jestli ty jsi to neměl moc naleštěné a on se viděl jak v zrcadle? Dej foto co dokáže zámeckej šmejd, teda páv. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 No naštěstí to bude platit statní pamatkový ustav Litoměřice mám to vyfocený ,ale je to blbě vidět prostě kapota promáčklá ve dveřích u řidiče důlky a vyklovaná barva až na plech přední pravý blatník je taky promáčklej a přední nárazník poškrábanej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Ty woe, by mě miglo, opravdu. Jak kdyby nestačila hovádka na silnici, ještě se musí přidat páv. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Tak to je moc tohleto.. :) TO je fakt na palici.. Tak at je kara brzy v cajku!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Dej foto, co taková bestie dokáže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Dolli ono by opravdu nebylo nic moc vidět na těch fotkách i likvidátor měl problém to nafotit každopádně 9.května jede do servisu a bud tam až do konce měsíce dostanu nahradní vozidlo OII combi 1.9 TDI chjo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 ber to s nadhledem aspon budes mit chvili poradny auto :) s poradnym motorem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 ber to s nadhledem aspon budes mit chvili poradny auto :D :( s poradnym motorem No je pravda že lepší než polo 1.2 HTP ,které mi chtěli zase nacpat ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Ta 1.9 je dobrá, když je plná nádrž tak hoooodně dlouho se ta ručička nepohne. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 25, 2011 Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 no uvidíme při mém stylu jízdy dlouho plná nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Tak tady nějaké aktualní foto naštětí paví tuning nejni vidět ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Pekna pekna! :lool: Ty kola k ty cerny jdou jak prdel na hrnec! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 tyhle kola jsou prostě nádherný k těm ostrejm hranám OII se hodí a moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.