Přejít na obsah

Chipmannův černý cultík RS

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Nechci Tě zklamat, je přece jenom nedělní odpo a to se víc hodí na pohádky, ale myslím, že nenajdeš.

Já takovéhle problémy většinou zjistím doma, když umívám a to už je definitivně pozdě, ale i když to zjistíš hned, to auto už je daleko a i kdybys ho u toho chytl při činu za ruku, zapře Ti to, víš jak to chodí...

Jsem to tady už psal, časem se člověk stane na drobné škábance imunní, prt. jinak by skončil u Chocholouška...

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Nechci Tě zklamat, je přece jenom nedělní odpo a to se víc hodí na pohádky, ale myslím, že nenajdeš.

Já takovéhle problémy většinou zjistím doma, když umívám a to už je definitivně pozdě, ale i když to zjistíš hned, to auto už je daleko a i kdybys ho u toho chytl při činu za ruku, zapře Ti to, víš jak to chodí...

Jsem to tady už psal, časem se člověk stane na drobné škábance imunní, prt. jinak by skončil u Chocholouška...

Jj to tak nějak předpokládám ,ale na tohle si prostě nezvyknu (bohužel) chtěl jsem nárazníky lakovat ještě před zimou teď jsem rád že jsem to neudělal a nechal to až na jaro ....

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Já chtěl po prvním (a doufám posledním potkání srnky) taky lakovat přední a po tom odření zadní, ale pak to radši zaretušuji, když vidím tu kvalitu lakování...

No mě to bude lakovat kamarád ...

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

No mě to lakovaly v srvise(Auto Elán) na záruku a taky dobrý jen ta cena byla dost vysoká tak proto zvolím variantu s kamarádem má profi box a už jsem viděl pár nalakovaných aut od něho a paráda tak uvidíme jak si s tím vším poradí :P

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal, od doby co jsem naboural já a posléze moje exmanželka Fabii a opravovala se, bojím se lakování jak čert kříže - to z mojí bouračky bylo ještě dost ok, to bylo vidět jen při určitém světle těsně před západem slunce, ale to po její bouračce to bylo na facku.

Takže teď když slyším lakování, mám obavy a v tom Autostopu jsem jim to řekl na rovinu, že pokud si netroufají udělat to tak, aby to nebylo vidět, takl ať to řeknou hned a že jedu jinam.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
Guest chipmann

Tak po velmi dlouhé (pracovní odmlce musel jsem do zahraničí) jsem z5 a nemám dobré zprávy můj černý cultík se zalíbil zámeckému pávovi a udělal na něj pár náletů takže škoda na autě je pkolem 50tis naštěstí se vše už řeší přes pojišťovnu a 9 května jdeme do servisu ... chjo

Upraveno uživatelem chipmann
Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

No naštěstí to bude platit statní pamatkový ustav Litoměřice mám to vyfocený ,ale je to blbě vidět prostě kapota promáčklá ve dveřích u řidiče důlky a vyklovaná barva až na plech přední pravý blatník je taky promáčklej a přední nárazník poškrábanej

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

Dolli ono by opravdu nebylo nic moc vidět na těch fotkách i likvidátor měl problém to nafotit každopádně 9.května jede do servisu a bud tam až do konce měsíce dostanu nahradní vozidlo OII combi 1.9 TDI chjo

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...