Guest chipmann Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Díky pánové jen jsem s té barvy jsem byl docela zklamanej spousta lidí mi tvrdí že před tím byly ty kola hezčí tak aspoň někomu se líbí .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 ahoj Romčo..koukám,kráska je to pořád ;) super jinak to co se ti stalo s autem,to nase_e ;) tak ať dělá dál jen radost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 Neboj Románku, máš to pěkný, i když rejpeme....Fakt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 ahoj Romčo..koukám,kráska je to pořád super :D jinak to co se ti stalo s autem,to nase_e :D tak ať dělá dál jen radost :D Ahojky no musí dělat jen radost no jak jsem spal výš byl jsem s přítelkyni v ploskovicich na zámku a takhle to dopadlo ale koncem května už bude ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 souhlasim s tim ze tyhle kola jsou k tomu paradni, ted je to urcite lepsi :D nenech se zviklat lamama :lool: husty jak ten dresik v ty tme sviti na cely okoli :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 cece pekny :lool: hele co je to za rozmer? koukam na Tomason TN4 Black ale tam je rozmer 8,5x18 ET40 tak nevim nevim.... kor kdyz mam jeste Eibach Pro-Kit 30mm :) co myslis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 Prosim tě jak jsi oblepil ty lišty tou carbon folií? Musí tapecáky dolu aby se dala lišta dekoru vyndat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 cece pekny hele co je to za rozmer? koukam na Tomason TN4 Black ale tam je rozmer 8,5x18 ET40 tak nevim nevim.... kor kdyz mam jeste Eibach Pro-Kit 30mm :P co myslis? tak jsem na tom úplně stejně dokonce vzadu mám ještě 2cm podložky a v pohodě vše se tam krasne vejde :D takže toho bych se nebál . to Vitto: Jj taky si už začínám zvykat máš pravdu tyhle kola jsou k ní jako dělany:) ! Prosim tě jak jsi oblepil ty lišty tou carbon folií? Musí tapecáky dolu aby se dala lišta dekoru vyndat? nemusí ani jedno dá se to normálně nalepit chce to jen trochu šikovnosti :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 Tak ted ještě jak velký jsi potřeboval plátno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 tak jsem na tom úplně stejně dokonce vzadu mám ještě 2cm podložky a v pohodě vše se tam krasne vejde takže toho bych se nebál . to Vitto: Jj taky si už začínám zvykat máš pravdu tyhle kola jsou k ní jako dělany:) ! diky diky hodil bys me sem jeste foto za svetla z boku a zezadu? jde me predevsim o to az auto nalozim... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 Jj chlape jen co na to bude trošku času tak ti to blejsknu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 10, 2011 Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 tak včera jsem konečně odvezl auti do servisu bude tam prý 4.týdny Chjo naštěstí se mě týká také ta výměna zapalovacich modulu takže mi to udělají při jednom a ještě mi vyčistí interiér a ošetři kůži tak aspoň něco teď si užívám jízdu s náhr. Vozem 1.9tdi combi na jízdu nic moc ale ta spotřeba je super ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 10, 2011 Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 cece bleskni me ty kolecka za svetla jak to vylejza ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 11, 2011 Sdílet Odesláno Květen 11, 2011 No teď už těžko nemám auto ,ale mrkni na fotky ty podložky tam jsou už od začátku co to auto mám !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Tak novinky ohledně mého vozu : Měl jsem si ho vyzvednout v pátek 3.6 jenže prý dělají celolak na autě takže bude až v pondělí následující týden sakra se s toho už zblázním jsem bez auta skoro měsíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 To pořád kvůli tomu zámeckému pávovi?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 JJ pane stále, půjčovný auta dělá prozatím 35tis a samotná oprava 48800kč vůbec na to nepospíchají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Hm, to je solidní. Jeden blbej pták, hromadu peněz a hlavně ta doba bez auta:-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 No naštěstí nic neplatím a vše jde formou krycího dopisu na pojištovnu jinak by mi jeblo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Tohle je štěstí v neštěstí, ale i tak, mít přelakované auto kvůli hloupému ptákovi taky není žádná výhra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 no víš jak co si budeme povídat původní majitel byl pražák takže to auto mělo pár "parkovacích " sramu takže já ji dám aspoň pořádně dohromady :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 To je asi jediné, co Tě na tom může těšit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Tak dnes proběhla docela slušná slovní přestřelka se servisem začínají mě docela už točit zítra jim davám poslední šanci poté už to budu řešit s majitelem servisu ,dnes mě šokoval výrok technika já "já ani nevím kde to auto právě je " takže asi tak ať žije autorizovaný servis škoda !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 Tak dnes proběhla docela slušná slovní přestřelka se servisem začínají mě docela už točit zítra jim davám poslední šanci poté už to budu řešit s majitelem servisu ,dnes mě šokoval výrok technika já "já ani nevím kde to auto právě je " takže asi tak ať žije autorizovaný servis škoda !!! To máš v Elánu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 To s tím někdo jezdí do práce a domů nebo co?! Takhle neschopnost přejímacích techniků mě odpudila od jakékoliv další spolupráce s autorizovanými servisy. Nebudu se radši rzepisovat, nebo se zase rozčílím, když si na některé vzpomenu. PS: Vykašlal bych se na majitele a řešil to s pojišťovnou, ale bál bych se, aby to neskončillo tak, že Tvoje auto bude jako rukojmí v případě sporu o úhradu mezi nimi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 Hele podobný zkušenosti s technikama v autor.serv. mám i já. Něco jsem si s tím "mým" dohodnul co a jak ještě uděláme a co spolu dořešíme až přijedu. Nejen že to auto jsem tam měl dýl než mělo být ale pak mi ten "můj" technik zavolal v 16:30 že ať si pro auto jedu. Tak jsem pro něj tedy v pátek půl hodiny před zavíračkou dojel. Jen tak tak jsem to stihnul a auto mi předával jeho kolega se slovy že už tam tamten není. Samosebou o ničem nevěděl. Fakt by se člověk zase nasral. Teď jezdím do neautor. serv. ale příjmá i přejímá to se mnou přímo majitel. Jo to je o něčem jiném :D A zámecký páv-snad netřeba komentáře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 Vse nejlepsi kamo k narozkam! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Dodatečně taky, dostal jsi jako dárek zpět auto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 jakej byl dneska MC donald kámo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.