Přejít na obsah

Chipmannův černý cultík RS

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Guest chipmann

Tak pánové auto mám konečně z5 jako lak super opravdu bez jediné vady ALE odřeli mi kolo zasrali mi motor a ulomily jednu packu na madle u dveří zítra to jdu s nima nějak řešit a za další abych dostal auto musel jsem doplatit 20tis (jen oprava vyšla na 44630kč a to v tom není započítané půjčovné auta cca 40tis) prostě a jasně památkový ustav LTM má na té pojistce spoluučast 20tis takže bych musel čekat než se pamatkáři rozhoupou a do té doby by bylo auto v servisu :D jsem docela pěkně nasranej chjo

JINAK VŠEM DĚKUJI ZA GRATULACE :)

čermi sakra kde jsi byl ???? Proč jsi nezavolal :o :D :D

Odkaz ke komentáři
Tak pánové auto mám konečně z5 jako lak super opravdu bez jediné vady ALE odřeli mi kolo zasrali mi motor a ulomily jednu packu na madle u dveří zítra to jdu s nima nějak řešit a za další abych dostal auto musel jsem doplatit 20tis (jen oprava vyšla na 44630kč a to v tom není započítané půjčovné auta cca 40tis) prostě a jasně památkový ustav LTM má na té pojistce spoluučast 20tis takže bych musel čekat než se pamatkáři rozhoupou a do té doby by bylo auto v servisu :D jsem docela pěkně nasranej chjo

JINAK VŠEM DĚKUJI ZA GRATULACE :)

čermi sakra kde jsi byl ???? Proč jsi nezavolal :smich: :smich: :palec:

Tohle přesně jsem čekal - nakul cash nebo tu auto zůstane. Na to, že to tam stálo měsíc už to mohli památkáři dávno vyřešit.

A co se těch vad jimi vyrobených týká, blil bych z toho, nemám slušnější slovo! Je to autorizovaný servis a neumí se k auto chovat tak, aby něco nezničili, tak kde to jsme?! Vždycky jsem si připadal maximálně trapně, když jsem při přebírání obcházel auto, ale hlavně, že byl v pohodě technik ukazující mi zasraný motor, bordel v autě, když jsem ho tedy nakonec k tomu autu dovedl, prt. sám od sebe tam nikdy nešel a myslel, že narozdíl od přebírání auta do servisu stačí jen předat klíče...

Odkaz ke komentáři

JJ nevydržela koupil jsem ještě pár drobností do interieru objednal sání od forge no a tohle mi to totálně zkazilo chjo joo a jestli vše dobře dopadne bude chip (konečně )

MAIDEN : jenže já prostě tuctovky nesnáším toe ten problém vždyť to znáš néé

Upraveno uživatelem chipmann
Odkaz ke komentáři

Jojo, by člověk potřeboval házet auto kdekoli mimo vlastní parking pod plachtu a do tý pustit 10K voltů, jinak se toho nevyvaruješ snad nikde. Vždycky když doma kouřím z okna a koukám jak lidi parkujou stylem bum dozadu, bum dopředu a je to, tak jsem vždycky rád, že stojím ve firmě i doma na hlídaným... :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak pánové dnes jsem byl v servisu a reklamoval ty "nedostatky" a zítra by mělo dojít ke kompenzaci (motor bude umyt , přibude finanční kompenzace za odřené kolo ) Když jsem viděl přijimacího tech. jak byl nas. na lakovnu tak jsem litoval človíčka který to vše způsobil dostane asík trošku po hubě :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...