Přejít na obsah

Chipmannův černý cultík RS

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Vzpěra slušná, taky objednám, asi ještě dneska... :-)

Já mam čebrenej plast, heč... :palec:

A ja budu mit modrej! :) Vcera sem ho sundal a o vikendu de k lakyrovi.. :) :D to je nahodicka panecku, netusil jsem,ze to mas taky nalakovany.. :)

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Jsem to dělal sám a to jsem ho ani nesundal. Jen jsem 3/4 motoru oblepil lepící páskou, okolo ještě kartony a nastříkal to přímo na autě, pač jsem tenkrát ještě nevěděl, jak se to sundává... Což teď už vím, že to je dole hned, tak pro příště, chci tam stejně od V8-Design udělat Airbrush na konci srpna, třeba to stihnu na Rozkoš už... :palec:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Vzpera pekna!Ja mam Milotec a spokojenost taky..vypada to,ze je to uplne to samy..I ten "jekl" co se musi pridat pod kapotu..

Jinak milotecova stoji 1700 a ne 2,5.. :palec:

aha tak jsem nějak blbě koukal

Odkaz ke komentáři
podle mě to je složený přesně podle mýho gusta :) :) :P a na těhle velkejch kolech akorát že nebudeš furt škrtat... musím mu napsat co to je za kolesa... :)

jj je to nádhera a navíc je pán z mýho kraje a tato rs-ka tu někdy projíždí :P

..tak se od pána asi nechám pozvat na kafe a všechno vám zjistim :)

Odkaz ke komentáři
podle mě to je složený přesně podle mýho gusta :) :) :P a na těhle velkejch kolech akorát že nebudeš furt škrtat... musím mu napsat co to je za kolesa... :P

No..nebo tak..Mozna sem to blbe napsal..Slozeny je to paradne,ale na predku mi to pripada skoro uz jak z komixu..Mozna to bejt 19" a ne 20",libilo by se mi to vic...Nevim...Mam rad velky kola,cim vetsi,tim lepsi, mam rad kdyz je to radne slozeny na zemi..Ale na tomhle aute mi proste neco nesedi..A nevim co to je.. :) Mozna je to jen tema fotkama..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...