kikiva Posted September 24, 2025 Share Posted September 24, 2025 Dobrý den, Mám dotaz ,jelikož jsem už zoufalá a autům co se oprav tyce nerozumím ,proto prosím aby mi odpovědi chodily od lidí co mi můžou poradit a nepsal mi někdo přihlouplé kecy .děkuji Koupila jsem si Octavii rok 2005 . Mám ji asi cca měsíc a za ten měsíc jsem už 3x měnila turbo. Auto vždy pár dní normálně jede a po pár dnech pri jízdě hodí do nouzaku , udělá divný zvuk a zacne kouřit s výfuku . + To v tu chvíli sežere všechen olej motorový . Pak se vymění turbo a zas to stejne.par dní jezdím bez problémů a pak zas to stejne už po 3. Může mi někdo poradit proč a co to turbo odjebava a jak si stím poradit a bych nekupovala dokola jen turba ? Děkuji za radu 0 Quote Link to comment
maros Posted September 24, 2025 Share Posted September 24, 2025 (edited) Jaka turba tam montujete ,repasy nebo starsi z vrakace ? Kdo ti to meni ty turba ? Edited September 24, 2025 by maros 0 Quote Link to comment
Recommended Posts