Markos44 Posted October 16, 2025 Share Posted October 16, 2025 Ahojte.Potřebuju pomoct.Dřive jsem musel otevírat zadní dveře zevnitř,protože asi je něco s táhlem dveří venkovní kliky.Ale já blbec jsem tam dal dětskou pojistku a teď mi vůbec nejdou otevřít.Pokoušel jsem se demontovat tapec zevnitř,ale nedaří se mi to.Můžete mi prosím pomoct s postupem jak na to?Abych je aspoň otevřel a mohl řešit to táhlo. Mám zatím demotovanou kliku madlo a povolený šrouby.Ale stále se mi to nedaří sundat drží do někde jak je sklo. Díky moc za rady 0 Quote Link to comment
Markos44 Posted November 27, 2025 Author Share Posted November 27, 2025 Nikdo mi stim nepomůže?Popřípadě to otevřít 0 Quote Link to comment
maros Posted November 28, 2025 Share Posted November 28, 2025 Mas povoleny i sroubecek u maleho repracku ? Musis sundat krytku a pod nim je jeste sroubecek. Pak musis tapec ze spoda a po obvodu "odtrhnout " ze cvočku , pak tapec tahat nahoru. 0 Quote Link to comment
Markos44 Posted November 28, 2025 Author Share Posted November 28, 2025 Já tam repracek nemám.Je to combi r.v.2006 a elektrické stahování oken tam taky není.Odkud si prosím? 0 Quote Link to comment
Markos44 Posted February 28 Author Share Posted February 28 Tento plech je nytovany takže se tam nedostanu. 0 Quote Link to comment
pavel71 Posted February 28 Share Posted February 28 https://www.club-opel.cz/viewtopic.php?f=150&t=190 0 Quote Link to comment
Markos44 Posted February 28 Author Share Posted February 28 Takže ta krytka jde vycvaknout vedle té kliky?Já bych potřeboval jen tam dát nazpátek do toho zlabku to krátké lanko.Bud je vypadle nebo ho nekdo tam zapomel vrátit Jde pak to krátké lanko videt při vycvaknuti té krytky?Odkud si? Mám Octavii 2 0 Quote Link to comment
maros Posted March 1 Share Posted March 1 Ta krytka vycvaknout nejde,je tam zajistena a pro odjisteni je nutne otevrit dvere. Napada me,co zkusit tu krytku zdemolovat a pak by ses dostal na to vnejsi lanko a otevrel ty dvere. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts