OctanTD Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Zdravím, chtěl jsem se zeptat ohledně kontrolek na přístrojovce. Odpojil jsem baterii z důvodů nabíjení a po zapojení baterie zpět do auta a po nastartování asi tak za 20 sekund začne na přístrojovce blikat kontrolka airbagu a kontrolka žhavení. Nevíte co je to za závadu a jak tuto závadu odstranit? Pomohlo by vymazání registru závad nebo je závada někde jinde? Díky za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dawe88 Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 Zkus to dát na diagnostiku pokuď máš možnost.To s tou kontrolkou žhavení budu řešit o víkendu protože mi taky problikává tak pak dam vědět jestli něco zjistim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OctanTD Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 No a za jízdy jsem si všiml, že občas kontrolky zhasnou a za nějakou dobu zase začnou blikat, tak vůbec nevím či by to mohlo být. Dělal jsem tedy komplet rozvody a nový olej + filtr, pak jsem měl odpojenou baterii a po zapojení to začalo takhle blbnout a předtím bezproblému. Kamoš mě říkal, že prý stačí vymazat registr závad a mělo by to být v pohodě ale nevím tak se radší ptám zda se s tím již někdo setkal. Na diagnostiku to dám ale až příští týden, tak kdyby jsi na to přišel tak dej vědět. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 chlapi, pred nastartovanim se roznou vsechny kontrolky a po chvilce zhasnu, ted si nejsem jisty, jest-li to funguje o kontrolky dobijeni - ta taky zhasne? nebo zustane svitit? protoze jak nastartuji, tak ihned zhasne, ale mam pocit, ze drive z hasinala s ostatnima kontrolkama - nejsem si jisty - rozsoudi to nekdo?:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Pokud jste se pokoušeli auto startovat s vytlučenou baterkou, tak naskáčou chyby, protože jednotky nemají svoje pracovní napětí a "zblbnou". Stačí smazat VAGem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.