Přejít na obsah

3.g komfort do predface99.

juro sdi

Doporučené příspěvky

Zdravím! Nemá niekto skúsenost s prepinovaním pôvodnej kabeláže s jednotky centrálu 1CO 962 258 J do novšej RJ 799B??? V aute už mám 4x.el.okná a el.spetné,ale tie ovládam cez paralelne pripojenú RJ 799L. Ale samotný centrál a interiérové svetlá boli stále napojené na pôvodnú 258 J. Takže chcem vymenit dverné jednotky za D-čkové, vyhodit pôvodnú 258J aj dorábanú 799L a všetko spojazdnit cez 799B. K tomu samozrejme nové klúče 434Mhz. Pôjde táto 799B aj s pôvodnou predface prístrojovkou??? Je montáž Maxidotu resp. Canových budíkov podmienkov pre montáž 3g??? Vdaka za všetky tipy!!!!! Robím to pre vlastnú zábavu,takže my neradte ,že mám íst do servisu.... :angry:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Musím menit aj dverné kabeláže na ostatných dverách???? Pozeral som na schémy a rozdiel som našiel len v napájaní svetiel na tapacíroch. A tie ja nebudem montovat. Takže môžem ponechat pôvodné kabeláže, ktoré podporujú el.stahovanie??? Vodičove dvere sú jasné-je tam zmena napájania el.spetných.

Odkaz ke komentáři

Vdaka za tip! Kabeláže som zreparoval už pri dorábke el.okien na starší komfort. Nevieš my prosím Ta ešte povedat, či pasujú pôvodné konektory RJ centrálu 1C0 962 258J do novej komfortky 799B??? Pri predchádzajúcej prestavbe ma pomýlila komfortka 799L-tá má len jeden konektor....

Odkaz ke komentáři

OK-vdaka Oli!!! Ešte ma trápi jedna vec. Všade na fóre sú postupy,ako prepinovat komfortku 2,5 gen na 3g. Ale ja by som potreboval ako napinovat komfortku 799b s kabeláže,kde bola len riadiaca jednotky centrálneho zamykania r.v99. Napr. pin č.1 na RJ 799B sa prepojí s budíkmi na pozící č.21 (modrý šteker). Ale odkial to berie signál,ked tá vetva sa volá "dverné spínače"......

Odkaz ke komentáři

Dnes som skúšal vymenit dverné jednotky za D-čkové a napojil som ich na RJ 799B. Spravil som si zatial len skúšobné zapojenie a do komfortky som napojil len napájanie a A-bus / B-bus. Všetky okná sa dajú ovládat len s vlastnými vypínačmi..... S centrálneho ovládača na vod.dverách idú len vodičove dvere..... Môže to fungovat provizórne aj bez dopojenia Canu do budíkov?????

Pôvodný komfort 2.g som mal tiež takto dopojený a fungovalo to.

Toto provizórne zapojenie som dal len kôli tomu,aby som mal istotu,že všetky komponenty sú OK a môžem sa pustit do prepinovania komplet komfortu....

Teraz neviem či sa mám do toho pustit......

Odkaz ke komentáři

Dalšia otázka pre odborníkov. Podarilo sa my spojazdnit Maxi-dotové budíky v Octavi 1.9 Sdi r.v 99. Ale nefunguje my otáčkomer a píše my to ,že je zlý spínač tlaku oleja.( v RJ motora je signál otáčok OK). Pozeral som schémy prepinovania konektorov na budíkoch tu na fóre,ale ukazuje my to nezmyselné znaky písmen a čísel. Podla schém v DP mám pinovanie na budíkoch rovnaké,ako mod.rok 2001 a vyšie.

Je rozdiel v pinovaní predface a Maxi-dot budíkov????????????????

Prepojenie A/B bus s komfortom som spravil podla schémy.....(RJ komfortu 799B).

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...