Přejít na obsah

Malé velké výročí

Luke288

Doporučené příspěvky

ano, do dvou dnů to mám doma. jenže, auto servisuju v českých budějovicích, přes tejden jsem pracovně v praze odkud jezdím 2-3dny na moravu, takže i přesto že bych to měl hned doma, tak stejně musím čekat až se v pátek vrátím do c.b. abych to tam hodil, vymění to až další tejden tzn pro mě ve výsledku 2týdny bez auta vs 1týden bez auta. volba poměrně jasná.

nakonec účet cca 23tis za novou spojku, setrvák a synchron...

Odkaz ke komentáři

Romane tomu se stejně časem neubráníš :D, navíc pokud vybereš správně mašinu, tak ani ty komentáře typu p2p nejsou uplně pravda. dárce orgánů můžu bejt i dneska když vyrazim na kolo, stejně tak v autě potkávám při tom mojem cestování dárců tři prdele, můžeš jezdit jako colin (buď mu země lehká) a pak tě někde z vedlejší sundá naložená tatra...

doufám, že se dožiju někdy doby, kdy si lidi uvědomí, že těch prasat motorkářů co jezdí 200stě v městě je minimální procento. navíc na týhle mašině je ideální cestovní rychlosti 110-130km/h, dál už hodně fouká, zkoušel jsem 220km/h, ale to už je nepříjemný. na druhou stranu předjíždění na 3ku je extáze :D

navíc moje dojmy- jedu 50-60 po městě a lidi v autech mi jedou nalepený 2m na prdeli, předjíždí a blbě čumí...

jirka3: díky

btw život je třeba žít a užívat si ho plnými doušky ;) a hlavně bez předsudků

Odkaz ke komentáři

Lukyne: odolávám už osm let...spadnul jsem na mašině na záda...od té doby respect i když i tenkrát jsem měl respekt z rychlého stroju...

Až pojedete okolo tak se určitě zastav nebo se mužeme potkat někde u Krumlova.Za 14 dní jedeme s rodinkou na otáčko a budeme tam tři dny :D

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

příští tejden 230tis. tenhle rok je pro mě na kilometry brutál.

ale kluci moje rada- víc jak 200tis km s oktávkou nejezděte pokud budete mít možnost výměny.

teď už je to takový nejistý, jde víc ztuha řadit, poměrně často tam jde špatně zpátečka. po nějakých pěti sezonach zimního provozu mi pegasusy začínaj vyhnívat kolem ventilků což byl problém teď při přezouvání zimáků, šlo to špatně utěsnit...

misha: jakto, že bez tebe? tys jí prodal?

romane zatím musí sloužit, i když bych si docedl představit nástupce

olaf. čéče na tebe jsem se taky pěkně vyprd s tim kafem viď? nějak nezvládám

Odkaz ke komentáři
ja to nechaval taky na druhy rozvody bohuzel na moji prevodovce je nejakej atypickej sroub a garny to nemel cim povolit tak to budu muset zaridit separatne

JJ taky jsem se s tím setkal potvory jedny od vw :pivo:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...