Seth Odesláno Červenec 24, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 http://www.tuning-centrum.cz/product/63768...arovek-h4-6000k už jste někdo viděl takovýhle žárovky ?? né že bych měl v plánu to dávat na auto, ale zajimalo by mě jestli to zase neni nějaká blbost a vydrží to pár dní .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 24, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 tak jako kdyz prodejce primo napise toto k vyrobku, tak je to sila Žárovky nejsou schváleny pro provoz na pozemních komunikacích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červenec 24, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 to varování je psane i u každých diod atd..... je to naprosto všude co nemá homologaci....nejsou schválenya nebo že to je určeno pro tuning 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Nejako sa mi nezda ta modra farba banky... Aby to nebolo ako s tymi lacnymi H4 z ktorych sa okamzite odparila a pokazila svetlomety (parabola aj krycie sklo zostali zahmlene) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MickXX Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 Jedná se o 100W tuzing žárovky, akorát zase bouda na lidi HOD žárovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Voss69 Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Tyhle jsem měl na peugeotu 306 r.v. 96,pak jsem je zkoušel dát do mojí octy(face),ale tam v té čiré optice nesvítily tak dobře jako ve starém světlometu,nyní jsou v rodičovským Swiftu 98' a tam ve šrafovaném světlometu svítí taky dost dobře,jejich výkon je znát hlavně na tlumených,na dalkáče jsou lepší jak klasiky,ale zase NightBreakery např. svítí na dálkáče o cosi dál.Jak jsem je dal do Peugeota,tak jsem byl úplně ohromen jejich o hodně vyšší svítivostí a krásným xenonovým světlem(ne žádná slabá namodralá sra*ka,jako u běžných modrých žárovek s xenon efektem,ale fakt krásná xenonová záře).Taky mě u těchto žárovek udivila jejich životnost,fungují už 3tím rokem v denodenním provozu!Možná je to tvarem baňky,že se tak nepřehřívá nebo to plní nějakou lepší sra*kou,za 3 roky jen chytly slabé zakalení na špičce,ale na svítivost to nemá vliv.Z mých zkušeností bych je teda nedával do čirého světlometu,ale ve starších vyniknou,je to samozřejmě laciný čínský šmuk s kdovíjakou pohádkou na obalu,ale velice mile mě překvapily,vzhledem k předchozímu lze předpokládat,že co kus,to bude originál(např. kámoš,jak to viděl si je koupil taky,ale H7 a hned mu jedna po 14 dnech odešla,předpokládám,že v té malé baňce se to moc hřálo a vypálilo se to,H4 na tom bude určo líp),cena je přijatelná,možná lepší obyč bude stát víc:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.