Přejít na obsah

HOD žárovky ???

Seth

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Tyhle jsem měl na peugeotu 306 r.v. 96,pak jsem je zkoušel dát do mojí octy(face),ale tam v té čiré optice nesvítily tak dobře jako ve starém světlometu,nyní jsou v rodičovským Swiftu 98' a tam ve šrafovaném světlometu svítí taky dost dobře,jejich výkon je znát hlavně na tlumených,na dalkáče jsou lepší jak klasiky,ale zase NightBreakery např. svítí na dálkáče o cosi dál.Jak jsem je dal do Peugeota,tak jsem byl úplně ohromen jejich o hodně vyšší svítivostí a krásným xenonovým světlem(ne žádná slabá namodralá sra*ka,jako u běžných modrých žárovek s xenon efektem,ale fakt krásná xenonová záře).Taky mě u těchto žárovek udivila jejich životnost,fungují už 3tím rokem v denodenním provozu!Možná je to tvarem baňky,že se tak nepřehřívá nebo to plní nějakou lepší sra*kou,za 3 roky jen chytly slabé zakalení na špičce,ale na svítivost to nemá vliv.Z mých zkušeností bych je teda nedával do čirého světlometu,ale ve starších vyniknou,je to samozřejmě laciný čínský šmuk s kdovíjakou pohádkou na obalu,ale velice mile mě překvapily,vzhledem k předchozímu lze předpokládat,že co kus,to bude originál(např. kámoš,jak to viděl si je koupil taky,ale H7 a hned mu jedna po 14 dnech odešla,předpokládám,že v té malé baňce se to moc hřálo a vypálilo se to,H4 na tom bude určo líp),cena je přijatelná,možná lepší obyč bude stát víc:-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...