Guest alpinak07 Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 Tak jsem dnes pro jistotu,vyčistil škrtící klapku,a po nastartování a zahřátí motoru ta klapka na volnoběh začne klepat. Dokáže mi někdo poradit co se sní mohlo stát,a co se stím dá udělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 (upraveno) Já nevím jestli jste tak slepí a nebo jestli si děláte prdel Téma o škrtící klapce zde: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...c=1520&st=0 Upraveno Červenec 25, 2010 uživatelem TomášT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest alpinak07 Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 Já si prdel nedělám a téma o škrtící klapce jsem četl nejmín dvakrát,ale o mém problému nikde nic. Mě žádný otáčky nekolísaj,motor nechcípá a klapku jsem vyčistil jen preventivně,a až po té začla klepat. Jediný co nevím je,jestli se ta klapka musí nechat nastavit ve VAGU po každém vyčistění? Někdo píše,že musí a někdo píše,že nemusí,tak fakt nevim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 jde spíš o to že jsi měl ten svůj dotaz přidat do toho už existujícího tématu o škrtící klapce a ne zakládat téma nové (stejného jména) :) konec konců je to i v pravidlech se kterými jsi při registraci souhlasil to tu zachvíli budeme mít deset témat s názvem "škrtící klapka" a nevyzná se tady v tom ani prase 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest alpinak07 Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 Máš pravdu prase by se vtom sotva vyznalo,ale člověk s průměrnou inteligencí by se snad v tom vyznal.Ale jinak ti děkuji za radu kmému problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 zdá se že jsi nepochopil princip Na co tady mít x-témat o tom samém, když se to dá psát do jednoho? Když se podíváš na sekci o tomto motoru, tak všechny důležité věci tu své téma mají. Můžeš klidně napsat do existujícího tématu a nemusíš kvůli tomu zakládat pořád nová a nová. Jak jsem psal-máš to i v pravidlech fóra. Prostě jsi udělal pitomost, tak to přiznej a neřeš to. Abys neřekl, že jsem ti neporadil: klapku nastavit můžeš a nemusíš. Pokud je vše OK, tak si ji ŘJ po cca 50Km jízdy stejně nastaví. Takže nastavením v servisu se to urychlí a nic tím nepokazíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.