Hanzos Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Zdravím, jen by mě zajimalo jestli existuje do O.1. z roku 2005 existuje nekuřácká sada..Jetli de vyměnit popelník..Zdá se mi že mám strašně málo odkladacího prostoru...Přesedlal sem z P 406 a zdá se mi že nemám kam odkládat věci.... Předem Děkuji za odpověd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 není, ale do popelníku si můžeš dávat i jiné věci než vajgly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 mam pocit, ze pri vyberu doplnku sem ji v nabidce videl (MR08-09). Jen mi nejde do hlavy, jak si moh ve 406 mit vic odkladaviho prostoru kdyz tam temer zadnej nebyl, den co den se litoval ze sem si zabozrouta koupil. ja si tam popelnik nechal a udelal sem z nej zasobarnu zvejkacek. i zakaznikum se tenhle napad libi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Přesně tak, dělám to taky, mám to jako odkládací místo a narvu tam dosti věcí i 2 mobili, žvejky a drobný na košík + nějaký papírky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.