Přejít na obsah

Zadní kolo dře

Guest Glop

Doporučené příspěvky

Zdar tak si tak jedu a najednou pískání jako když jedete se starým stavebním kolečkem :blink: říkám si to je asi ten blbec přede mnou pěkně mu to píská, odbočí a pískání pořád hups tak jsem to já. Zastavím mrknu na zadní kola ( od tam jsem to slyšel ) a na jeden disk nemůžu ani šáhnout jak je rožhavenej tak se tak ptám po okolí čím to může být a každej říká to se ti dostal bordel mezi kotouč a desku... Sundam kolo divam se bordel tam není. Zkouším otočit kotoučem de to krapet ztuha ale říkám si tak moc to nedře, nastartuju a už jsem s kotoučem neotočil hodne sily a krapet se otočil. Jakmile nastartuju tak se ten kotouč kousne... Má někdo nějaký nápad?

Moje myslenky :

ruční brzda

zadrenej pístek

Dik za rady

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

Zkus nejdříve zahýbat s ručkou jestli nejsou přirezlé lanovody potom jedině sundat kolo a brzdič a mrknout na pístek jestli se dobře hejbe a popřípadě stříknout trošku kapaliny na rozhýbání :blink:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

ahoj, dve moznosti. jedna je ze prislapnes brzdu zaradis spatecku a s tou prislaplou brzdou se rozjedes, vypada to na zarazeny kaminek v brzdove desticce, nebo je kaminek mezi kotoucem a ochraným krytem pak musis sundat kolo a kaminek vyndat, ja jeste kryt dole pod osou vyhnul od kotouce asi o 5 mm kaminky pak vypadavaji ven a nedrou...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...