funaki Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 Zdar, potřebuju vysvětlit jak seženu Typovej list ke kolům abych je mohl nechat zapsat do TP, nebo aspoň poradit kde a jaký kola mám koupit abych to lejstro dostal. Jsem z toho nějakej zmatenej, psal jsem na www.tuningautodoplnky.cz a ptal se jich jestli dostanu ke kolům TL, a oni mi odepsali "Pokud jsou na vuz schválena tak ano." Tak jak to poznám? :D Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 čau kola mužeš dat jen to co mas napsane za alternativu ve velkem TP.jinak tipovy list dělaji snad jen značky (AEZ, DOTZ, DEZENT) o těchto ja vím,ale jestli budeš chtít větší kola než maš dovoleny tak musis za vyrobcem vozu v našem případě škoda,mlada boleslav a ti by ti to musely schválit.jenže to oni neudělaj. kvuli podvozku a brzdam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 pro miata11,prosím Tě,pokud něco nevíš,nepiš informace,které se nezakládají na pravdě,jenom to lidem,kteří se chtějí dobrat skutečného stavu komplikuješ. for funaki,dopsat lze samozřejmě řada rozměrů,dnes už i od velké škály výrobců a to zcela legálně.Pokud takové ráfky koupíš,absolvuješ proces kontroly na STK a následně vlastní dopsání na registru vozidel. Tento zápis nepodléhá žádnému povolení ze strany výrobce vozu. Mrkni na link níže,je tam popsaný celý proces zápisu a tabulka všech výrobců ráfků,kteří typový list vydávají a pohledej na fóru,najdeš tu mnoho zkušeností těch,co kola již dopisovali. http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dov...ku_a_pneumatik/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 pro miata11,prosím Tě,pokud něco nevíš,nepiš informace,které se nezakládají na pravdě,jenom to lidem,kteří se chtějí dobrat skutečného stavu komplikuješ. for funaki,dopsat lze samozřejmě řada rozměrů,dnes už i od velké škály výrobců a to zcela legálně.Pokud takové ráfky koupíš,absolvuješ proces kontroly na STK a následně vlastní dopsání na registru vozidel. Tento zápis nepodléhá žádnému povolení ze strany výrobce vozu. Mrkni na link níže,je tam popsaný celý proces zápisu a tabulka všech výrobců ráfků,kteří typový list vydávají a pohledej na fóru,najdeš tu mnoho zkušeností těch,co kola již dopisovali. http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dov...ku_a_pneumatik/ Přesně tak, taky jsem si koupil 18" na auto a teď jen čekám na TL od DOTZ a půjdu je zapsat. Říkali, že mi to pošlou do 14 dnů a ještě chtěli vědět typ auta, rok a takovýhle věci. Tak snad neklamu, jen říkám co po mě chtěli u prodejce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Září 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2010 Tak jsem se dneska konečně dostal k tomu abych šel zapsat ty kola, byl jsem na technický, tam na mě nejdřív civěli jak kdybych spadl z marsu ale nakonec mi ten TL potvrdily. Tak jsem jel na dopravku a tam ta slepice za okýnkem čuměla jak puk, tak se radila s kolegyní vedle a ta mi řekla že musím mít pootvrzení od výrobce VOZIDLA, tak jsem jí řekl že nemusim, a ona že se se mnou hádat nebude že má svý práce dost a že mám přijít ve čtvrtek až tam budou technici, ochota jak prase fakt. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 Neměl si se nechat odbejt. Přece ona je tam od toho. Proč by jsi měl ty chodit jindy. Tohle je její práce tak ať nekecá blbosti a dělá to za co jí platíš. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Září 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2010 No uvidíme ve čtvrtek. když tak si budu stěžovat na ministerstvu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 to jsou urednici, ty voe, to by se jeden posral :) mel si ji chytit pod krkem, hlavu protahnout tim okynkem a serezat ji jak psa, kravu blbou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Září 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2010 no prask by mi z toho :) .. člověk si kvůli tomu bere volno a pošlou ho do riti ještě mu řeknou že to nejde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 No uvidíme ve čtvrtek. když tak si budu stěžovat na ministerstvu :) U nás to taky nezapisují u okýnka. Je třeba si vypsat žádost o změnu údajů v TP a zápis provádí technik.Má to výhodu,že se nemusí stát ta nekonečná fronta. Pokud by ti to přece jenom nevyšlo,tady máš číslo na MD 225131111 a volat se neboj :) já jsem volal a ochota převeliká. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.