Přejít na obsah

Led denni sviceni - predni parkovacky

Guest korkoran

Doporučené příspěvky

Guest korkoran

Dobrý den, jsem tu novy. Včera jsem si koupil led diody denní sviceni, bez rele a toho vseho. Napojil jsem to místo parkovacek, dovnitř do svetla, jak to mají nove audi, vypada to dost dobře.

Prosim vas, chci se zeptat, jak mam udelat aby se automaticky zaply po startu? Precetl jsem cele forum, vim ze to budu delat přes to zaponani svetel co je po leve ruce. Propijim nejake piny co?

Prosim které? Aby to fungovalo.

A prosim, zapne se vsechno jako kdybych zapnul parkovacky? TZN. Palubka zadni parkovacky a predni.

Nebo lze to udelat aby se mi zaply jenom predni parkovacky? Dekuju moc za radu.

Martin Koristka

Odkaz ke komentáři

Pokud se nepletu,tak zapojení dle vyhlášky je, že při zaplých DL nesvítí zbytek auta,ve chvíli kdy zapneš parkovačky musí DL zhasnout. Jestliže se ti nejedná o to aby to bylo správně zapojeno tak to lze zapojit různě včetně samostatného vypínače. Nic složitého na tom není :P

jinak zapojení na pinč.6 je tu někde pěkně popsáno :)

Odkaz ke komentáři

Nevim co přesně sis koupil ... přidej foto

Ale pokud je auto osazeno světly pro denní svícení (DL), tak jek je napsáno v příspěvku nad, svítí POUZE tyto přední světla. Při přepnutí na parkovačky nebo potkávačky MUSÍ zhasnout a toto osvětlení musí fungovat standartně. Něvim jestli se nechá v autě najít lehce signál na vyhodnocení nastartování, ale vzhledem k tomu, že musí zhasnou při rozsvícení, se bez relé, nebo nějaké elektroniky neobejdeš.

Např. Škodovácké relé, sleduje napětí palubní sítě a při vzrůstu napětí, což indikuje běžící motor a tím pádem dobíjení acu, a zároveň umožňuje ponechání všech funkcí světel.

Odkaz ke komentáři

2 korkoran > muzu se zeptat, jak si dostal denni svetla do hlavni lampy? nejak mi to hlava nebere, jediny, co ,me napada jsou LED pasky, ale to bychom se nemohli bavit o dennich svetlech.

Co se zapojeni tyce jak psali kluci, v prepinaci pin 6 (spinane +), minus na baterku a tim mas zapojedni dle EHK predpisu, tj. pri dennich svetlech nesmi svitit jine osvetleni vozu a po zapnuti obrysovek musi denni zhasnout.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...