Přejít na obsah

EDT

Doporučené příspěvky

Tak, na přání dávám do prvního příspěvku seznam akcí EDT.

12.3.2011 - S EDT do historie II: Národní technické muzeum Praha (sraz v 10:00 u muzea, Kostelní 42, Praha nebo v 9.30 u CCM Černý Most)

7.5.2011 - VI.sraz Every Day Tuning v Doubí

30.7.2011 - ACTIVE DAY MEETING 2011 a VII.sraz Every Day Tuning

listopad 2011 - IV.bowlingový turnaj EDT vs. ZBYTEK SVĚTA

prosinec 2011 - klubový Silvestr (nepotvrzeno)

2011: Workshop: ALKOHOL ZA VOLANTEM, pořádá mole.first a BESIP, zatím pouze pro členy klubu (kdyby ale někdo hodně chtěl, možná se dohodneme)

Odkaz ke komentáři

Tak, a já to ještě napíšu sem:

28.-29.8.2010 se můžou členové i nečlenové EDT připojit a sjet si s námi část Jizery na RAFTECH!

Zatím existují dvě varianty cesty - Spálov - Turnov anebo jen Malá Skala - Turnov. Ta kratší je jednodenní, asi na tři čtyři hodinky, ta druhá je spíš na dva dny, takže jí můžeme pojmout i jako team building. :palec: Momentálně máme téměř obsazené dva rafty, přičemž potvrzenou účast mám na 100% do jednoho, druhý se potvrdí asi tak týden dopředu. Když bude dostatečný zájem, můžeme si vzít i třetí raft.

Cena je (místo v šestičlenném raftu, společný barel na věci, pádla a vesty):

- v případě dvoudenní cesty na jednu osobu 410 Kč

- v případě jednodenní cesty na jednu osobu 210 Kč

Účast prozatím vypadá takto:

pešír & bedlicka, mole.first & tequi, dakie & tina, sinius + 1, fany, lucky a volno si pokusí zařídit i mira.

Jsou vítání i nečlenové EDT, cena je stejná!

Odkaz ke komentáři

Pro toho, co má indiánské jméno : Ten co se vody bojí....

Klidně bych jel taky, na voděl jsem byl naposledy....no...už ani nevím... Ale zrovna máme jedeme se šéfovou a s kolegama na vejlet, ale ten je pátek + sobota a v sobotu to končí kolem 0900. Budeme v Orlickejch horách, tak nevím, jak bych to měl s přesunem... Ale říkám, že bych klidně na 80% jel. Ještě dám 100% vědět. Pak napiš sem, jak by to bylo časově, hlavně začátek... ( musel bych domů a pak vyrazit k Vám )

PS: Navrhuji aby měl míra svůj vlastní raft, nebo mu dáme kajak? :palec: :)

Dneska odjíždím na brigádu na chatu a vracím se až v neděli, tak se kucíííí mějtééé.... famfárově...a pozor...dou k Vám kuřátka...... :D

Odkaz ke komentáři

Jen jen jestli tady brambůrka měl na mysli chatu nebo mluví o chatu. :D

Tak dej určo vědět včas, kdo má rozumět těm tvejm procentům. Ti to vychází 180%, si jak nějakej sovětskej dělník, čéče. :palec:

A kdy nám sem postneš to usvědčující video? :)

mira musí být každopádně někde veprostřed, aby nepřetěžoval jednu stranu. :smich:

Odkaz ke komentáři

Já ti dám spamový téma :palec: :)

Ad rafty: No to já nevím - netuším jak Jizera na tomhle úseku vypadá / vypadala / bude vypadat. Počítám, že provozovatel raftu by nám to případně vymluvil. Ale momentálně má úsek z Malé Skaly zelenou: http://www.raft.cz/cechy/jizera.aspx

Navíc - je to až za tři týdny. Ale budu to sledovat - dík za dobrou připomínku. :D

Jinak mám připomínku od Foromena z dneška - aquapark (pouze pro členy EDT) v Kladně se odkládá na září, výlet do Koněpruských jeskyní navíc budeme muset z důvodu časové náročnosti provést odděleně.

Odkaz ke komentáři

Paráda, to je to o čem jsme mluvili. :) Už se moc těším, když nad tím přemýšlím, tak tam pár grilovaček už bylo, ale já nikdy na žádný nebyl :)

Chtělo by to nějakej kalendář, kdo je jak bude dělat. :) Letos jsem už dělal tři nebo čtyři, jednu bumbrlik a to je všechno, nikdo další s ničím nepřišel. Jo, kde jsou ty časy, roky 2005, 2006, kdy se grilovalo pořád někde, nebo byla pořád někde nějaká akce... To byl vlastně základ EDT. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...