reddy Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 i moje Octa má už podruhé klasickou nemoc octávek, a to zatuhlý stěrače. zkoušel jsem to prostříkat WDčkem, nic moc zlepšení a na netu jsem našel celej mechanismus za slušný love. vím že není origo, ale za ty love bych to risknul a snad by bylo po problému http://tuning.autodoplnky.cz/nahradni-dily...avia-s105611091 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 slysel jsem, ze u toho neorigo se musi mechanismus nejak doladit, nepasuje tam uplne na 100% :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 ten neorigos nekupuj je to smejd. ten tvuj puvodni vyndej a rozeber. vycisti, osmirkuj a namaz a bude podstatne lip fungovat naz ten new bastl... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 no zalezi, v jakym je to stavu... ja uz napriklad musim pred zimou koupit novej, uz ani repas nepomuze :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 Ja som po vyčistení a rozchodení mechanizmu nasunul na osku pod stierač prachovku zo spojkového valca Š100 ,ktorá je plná grafit.vazelíny. Zatial to drží dobre už 2 zimy..... Ale najbližšie by som už tiež kúpil nový mechanizmus. To bronzové puzdro v uložení osky vodičovho stierača je už KO. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 ja to mel prave uplne srostly, nakonec mi to pouzdro prasklo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 to já jsem to taky vyčistil vše běhalo jak má a včera manželka volala,že se to zase seká a jelikož prý pořád lije tak jde kupovat nový. Ty starý schovám rozchodím a snad i něco vymyslím,je to k vsteku taková blbost a je schopná odstavit auto....někde soudruzi z NDR udělali chybu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 a nějakej návod jak to rezebrat a vyčistít??vím že to tady určitě někde je, jenže já mám manželku v porodnici, tak jsem tady jen vždycky na skok, není čas vyhledávat. ale bojím se , že bude už potřeba novej mechanismus, protože tam při stírání něco praská nebo křupe, nebo jak to napsat, není to zkrátka takový, jak bejvávalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 návod je tady : http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/o...ajicich-steracu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 paráda, i s obráskama, přesně pro mě, díkec, pak napíšu, jestli pomohlo nebo výměna mechanismu. jen dotaz:origo mechanismus se pohybuje za kolik asi??na autokelly co jsem rychle hledal,ale nenašel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 ted jsem to řešil a škoda-dily to maj za 444,- čína a 827,- prvovýroba. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u19...cu-octavia.html ted mám koupený jedny nový a ty starý si udělám a připravím do zásoby protože to že se to bude opakovat je víc než jistý.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 TAk dnes to potkalo i mně, právě před cestou do Chorvatska...to je pěkný kurevstvo :) Asi to radši koupím nové a myslíte že budou pasovat z před face na face....bude v tom nějaký rozdíl? mám možnost je mít z octy před face. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 Vzhladom na cenu nového dielu by som to používané nekupoval!!!! Ale pasuje to aj s predface.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 20, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2010 Tak já už je 2x čistil a rozhýbával a musím zaklepat, ale zatím v poho, tak snad to dlouho ještě vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 taky očistěno a promazáno, tak doufeme že to pošlape bez brzké úhony. Jináč ten prvodíl od skoda-dily je prej k ničemu, když už tak origoš jenže to je zase úplně jiná cenová relace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 jn, taky jsem slysel, ze se musi nejak predelavat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 Prej jo a na to se.e pes :P dokud to pujde čistit budu čistit a mazat říkal mechanik z porsche salzburg, že prej je to chyba továrny, prej se to stává i u VW. Vím že otec má seklej zadní stěrač na golfu a neni první koho jsem s tím viděla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 Přesně tak, dokud to jde tak čistit a mazat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 tak já mám 143 000 km, zatím jsem nečistil ani nemazal ani neměnil mechanismus a: stěrače stírájí.... ostřikovače ostřikují 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 kámoš říkal že je promazal už preventivně hned po koupi. A je pravda že oproti tomu jak mi stíraly před tím, je to teď nesrovnatelné, lítaj jak torpédo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 kámoš říkal že je promazal už preventivně hned po koupi. A je pravda že oproti tomu jak mi stíraly před tím, je to teď nesrovnatelné, lítaj jak torpédo :-) Prevence je důležitá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 to mi říká i zubař :P a nejen on 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 to mi říká i zubař :P a nejen on To je pravda a tam chodím strašně nerad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 tak stěrače jsem rozdělal a rozhýbal podle návodu, ted zase jsou jak nový. akorát jsem trochu poškodil jeden závit, tak jsem ho musel očkem protáhnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 tak stěrače jsem rozdělal a rozhýbal podle návodu, ted zase jsou jak nový. akorát jsem trochu poškodil jeden závit, tak jsem ho musel očkem protáhnout šikula 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Jako prevenci občas stříknu podél osyček injekční stříkačkou trochu řídkého oleje a je klid. Ťuk, ťuk... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 šikula to že jsem byl tak šikovnej, že málem zničil závit?? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
urza Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Tak 210 000 km a levej přední stěrač. tak dokoukám film a jdu na to:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest SOFIEL Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Zdravím. Chtěl bych se podělit o čerstvou zkušenost ze zatuhlými (zkorodovanými) hřídelkami stěračů OI (vůz dcery, který dočasně užívám). Na cestě, těsně před bouří, zkusím ostříknutí předního skla se setřením a hle, pohyb stěračů jako ve zpomaleném filmu a za chvilku cítit zápach přehřátého elektromotorku pohonu. Rychle domů a další den jsem se věnoval rozpohybování zkorodovaných hřídelek. Pravá se povedla rozhýbat pomocí WD a Konkoru, levá odolávala.Samozřejmě se nepovedlo, ani při použití násilí, sejmou ramínka stěračů(musím si opatřit vhodný stahovák). Při vědomí, že nemám co ztratit před objednáním náhradních dílů, jsem zkusil navrtat do Al tělesa otvor v místech pod horním pouzdrem uložení hřídelky (navrtat nejprve prům. cca 3mm a potom cca 5mm, jen po hřídelku), potom jsem trochu pročistil otvor ocelovou rýsovací jehlou a nechal opět pracovat WD a Konkor (nutno s přestávkami mnohokrát opakovat), asi po hodině zkouška a po několika ještě pomalých pohybech a další aplikaci WD se konečně stěrače rozjely normálně, znovu několikrát WD a stěrače jedou jako nové. Sice dočasné řešení ale při preventivním občasném prostříknutím WD možná i dlouhodobé. V přílohách foto navrtávky a ještě odpojovače akumulátoru pro ulehčení práce při hledání závad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 chlapi, jdou nejak sestelovat predni odstrikovace? zda- se me, ze kdyz si necham striknout na sklo, tak z tech trysek ta voda jde strasne nahoru. Nevim, nedival jsem, jest-li ty trysky jdou nejak seridit, jde to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.