McDrapi Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Zdar, vím, že se to tu omílalo, ale pokud někdo má, ať sem písne. Uvažuji o výměně zadní nápravy z bubnů na kotouče, 1.6.75 kw, nemám ABS, ale je tam zátěžový regulátor. Zajímají mě nějaké "perličky" pokud nějaké jsou při výměně a dále vaše zkušenosti z provozu. Díky za informace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 budeš muset upravovat trubky od brzd, jelikož kotoučovka se nemontovala bez ABS, držák na omezovač tam je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 Ahoj, jak budu muset upravovat trubky? Dával bych tam celou nápravu. budeš muset upravovat trubky od brzd, jelikož kotoučovka se nemontovala bez ABS, držák na omezovač tam je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 Ja som takúto výmenu robil a na kotúčovú nápravu som použil trubky a hadice z pôvodnej bubnovej nápravy. S brzdením problémy neboli ani cez zimu. Základný rozdiel je v citlivosti brzd.pedálu a v účinku ruč.brzdy. Viem to porovnat,nakolko bubnovú nápravu som pôvodne repasoval komplet novými dielmi (bubny,pakne, rozp.vidlice atd..). Takže ,ak použiješ nejaké trubky a hadice z pôvodnej nápravy,tak z dopojením nebudeš mat problém. Želám príjemnú montáž-mne sa to podarilo vymenit aj samému bez pomocníka. Montážna jama a nejaký dvihák navyše sú výhodou...... Určite ale musíš použit lanká ručnej brzdy určené pre kotúč.nápravu. Sú rozdielne od pôvodných pre bubny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 jak velký je tam rozdíl v citlivosti brzd a účinku ruční brzdy. Take o této vyměně uvažuji a ABS na autě mám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 Ked si predstavíš,kolko mechanizmov sa musí pohnút na bubnovej náprave(v bubni) a pri každom je nejaká prev.vôla,tak rozdiel oproti kotúčom je podla mna +40%.(v prospech kotúčov.) A ručná drží podstatne lepšie pri vynaložení menšej sily na páku. A hlavne tam cez zimu neškrípe piesok a iný bordel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 Taky o tom přemýšlím, akorát v servisu mi řekli, že mám na nápravě přípravu na kotouče, tak nevím přesně co to znamenáá ? Jestli bude jen stačit sundat bubny a dát kotouče nebo co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Každá Octaviová náprava je univerzálna. Nevýhodou prerábky priamo na náprave je cena nových ložísk,ktoré sa musia nahodit pri montáži nábojov po rozobraní kotúčovej nápravy. Takže lacnejšie je zohnat celú nápravu a vymenit ,ako celok. Ale pokial sa dostaneš len k nábojom a brzdičom,tak to môžeš nahodit na pôvodnú bubnovú.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.