Přejít na obsah

Superdělo Octavia 1.4 MPI LX 44kw

Doporučené příspěvky

Tak vítej mezi námi. Vidím, že jsi přešel přeci jen sem k nám oktávákům. :D

vysvětlení pro ostatní-debatili jsme na SH, ale témátko nějaký i...t zamknul :)

Jsi tu fakt první s tímto motorem.

Okta je to velmi pěkná. Co se týče kilometrů, tak je ten motor akorát tak zajetej, takže ti vydrží hoooodně dlouho a nemyslím, že by s ním byly nějaké výrazné problémy. A i kdyby něco, tak jsou díly za hubičku a opraví ti ho skoro každej.

Nemušíš řešit rozvodovej řemen, litinový svody jsem na škodovácký klasice ruplý ještě neviděl, rozdělovač se ti taky nepotento-páč to žádnej nemá, ta česká převodovka upravená z feldy je taky věčná...

A jako mít možnost si vybrat mezi Juniorem 1,0MPi a Okťou 1,4 44kw - byla by moje volba jasná :lol:

Odkaz ke komentáři
Tak vítej mezi námi. Vidím, že jsi přešel přeci jen sem k nám oktávákům. :pivo:

vysvětlení pro ostatní-debatili jsme na SH, ale témátko nějaký i...t zamknul :loool:

Jsi tu fakt první s tímto motorem.

Okta je to velmi pěkná. Co se týče kilometrů, tak je ten motor akorát tak zajetej, takže ti vydrží hoooodně dlouho a nemyslím, že by s ním byly nějaké výrazné problémy. A i kdyby něco, tak jsou díly za hubičku a opraví ti ho skoro každej.

Nemušíš řešit rozvodovej řemen, litinový svody jsem na škodovácký klasice ruplý ještě neviděl, rozdělovač se ti taky nepotento-páč to žádnej nemá, ta česká převodovka upravená z feldy je taky věčná...

A jako mít možnost si vybrat mezi Juniorem 1,0MPi a Okťou 1,4 44kw - byla by moje volba jasná :lool:

Jo přešel jsem :pivo: :).. Tohle forum se mi zdá lepší, tak jsem přešel jsem :palec:

Tak koupili jsem to od stryka, najel s tím ročně kolem 5000 km :D takže pohoda :)..

Akorát musím ještě vyměnit tu škrtící klapku :(

jsem rád že se Okta líbí :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o měsíc později...

Vítej v klubu, je super že za námi přijde i někdo kdo nemá ambice čipovat, ladit, předělávat a monit. Jen chce jezdit a je spokojenej s tím co mu Octavie nabízí (víc od ní nečeká). Ať ti dlouho a dobře slouží a třeba časem nějakou tu úpravičku uděláš, to mi věř. Protože tady Ti darebáci by snad zvyklali snad i čerta :)

P.S taky jsem si myslel, že dělali jen 1.4 16V 55 kW a 1.9 SDI 50 kW 8-o

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...