vittorio Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Tak jako prezident musim take pridat to cim jezdim :) Strucna definice vozu: - 1.9TDi, puvodne 81kW nyni cca 99kW, r.v. 2003 - Eibach pruziny -35mm - Ronal R38 (snad se zase nepletu) 8*18, obuto GoodYear Eagle F1 225/40 - RS naraznicek - Koncovka z Fabky RS - Bile zadni lampy - Alpine + Rockford Fosgate + iPod (pres origo interface Alpine) - Sedaky Recaro v modrocerne kombinaci - Radici paka Bentley Continental GT Coupé (r.v.2006) - Kozenny triramenny volant - MaxiDot s chrom krouzky + cervene podsviceny rucicky - Ulomena loketni operka - Folie komplet aby me nevidela mafie :D - Nalepky OC na voze - chysta se vetsi reklamni polep auta (zatim jen celni sklo, mala zadni skla, podznacky a pate dvere) - Parkovaci hodiny v italstine, kdyz vittorio tak poradne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 trocha historie: moje prvni octa 1,6 55kW aneb duvod vzniku octaviaclubu :) fotky jsou jako evoluce postupne, od 15 plechu pres 16 ze subaru az po 17 dbv :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Vitto: a s čím přijedeš do H.K? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 a tady ta soucasna ve stadiu bezoveho interieru, kteryma u me Spidi jiz 2,5roku schovany v garazi :D hudba uz je komplet pryc a sedaky taky:) cerna se vratila :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Vitto: a s čím přijedeš do H.K? to jeste nevim ale asi Octa, vectru necham doma s mladou a psem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 JJ krásná opravdu jak jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Krásná octa,krásný kola a gumy taky!!! Mám dotaz ty pružiny máš na originálech tlumičích?Taky uvažuju o pružinách ( teď momentálně nemám na podvozek) a nevím o kolik snížit?abych nemusel upravovat podběhy.mám taky 18 a gumy 225/40. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 gumy mam jako ty jsem na origo tlumicich a pruziny eibach -35mm a nemusis nic dela a jeste dva centaky si myslim ze by to slo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Tak to jsem rád. Jo a ty pružiny jsou tvrdší než seriové?Budu mít Weitec pružiny,když mi přijdou tak jsem zvědavej.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Taky cekam, az se mechanik probere z oslav, narodila se mu dcera a pujdem montovat pruziny :) melo by to byt i o neco tvrdsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Taky cekam, az se mechanik probere z oslav, narodila se mu dcera a pujdem montovat pruziny :) melo by to byt i o neco tvrdsi O kolik budeš snižovat?a jakou značku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 zdravím:-)! Pozerám že si mal 1.6 55kW. Ako hodnotíš octu s týmto motorom? Bola spokojnosť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Je pěkná Viktore ale kdo by neznal tvojí OI co ? Gutt B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 ano pane prezident :) ,kdo jiny nez Vy by mel jit prikladem :)takze souhlas.Jinak pekna to Octavecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 no kdybyste videli jak je zaprasena a jak je ta hudba ted polorozborena tak nic moc :D jinak tvrdsi to je malicko, kdyz jezdim na patnactkach tak to poznat neni, tvrdost dodaly ty 18ky ;) octavia 1,6 55kW - nikdy vice :D mel jsem 1997ku, ze se sraly stahovacky bezne po trech mesicich to bych prekousnul, ze se mi samo rozlitlo zadni okno taky zajimavy, ze se ucpavaly odtoky co pul roku a vlezlo mi v mycce do auta asi sto litru vody taky super : spotreba silena pokud se jezdi i dalnice, nehlede na to, ze proste tam ten vykon na jakykoli vetsi predjizdeni nebyl..proste bez sance :D jinak byla pohodlna a nic jinyho nez ty stahovacky a okno sem menit nemusel, rozvody se pomalu zacly oddelavat uz pri 65 000 cili jsem je musel pro jistotu udelat driv. servisovano stejne jako nyni u pana kolegy Garnyho :D Uz se k nemu na brdy chystam s Vectrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Prezidentův kočár je za 1,bez komentáře. Jinak taky vzpomínám na moji bývalou 55ku,nemohl jsem ji nic kromě výkonu vytknout. Měl jsem stejnou barvu i motorizaci. Když tak tu fotku smažu abych nezasíral téma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 njn tie zadné okná na tých starších praskali no, :D ! Ja mám rv 2000, zatiaľ bez väčších probémov, na začiatok stačí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 me to okno treba spadlo po zavreni dveri cely a predni taky nic moc, jednou mi to slo otevirat jen o 10cm :P to byl humor na srazu v mimoni kdyz mi cpali tu tasku do wokna :) tady pridam nejaky fota s brachou, ale ten uz to ma taky jinaci ;) a pak este s introsem aktualnim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 (upraveno) To ma Vojta Tvy stary kola,ne? :D Nechce 18"? ;) Jinak fotky dobry,ale pokazdy tam neco prekazi..Vysoka trava,vetve...... :D :D :D Jinak ty Tvy sedaky sou pecka.. :) EDIT: Ajoooo,on uz ma ty Tomassony,co? Upraveno Červen 26, 2009 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 jjo ma tomassony je to pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Prezidentska limo placena z prispevku do OC :)) no to je teda pekny :) :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 to uz mam u svyho auta ze SH asi 4 roky tak to sem nemohl nenapsat zase s tim si ale zacli kluci tehdy, ze si kupuju baraky, dovoleny, auta a podpbne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 to uz mam u svyho auta ze SH asi 4 roky tak to sem nemohl nenapsat zase s tim si ale zacli kluci tehdy, ze si kupuju baraky, dovoleny, auta a podpbne a nehledas bankovnika :( ,taky bych potreboval postavit barak :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 banku pro OC hledam novou ale vyhraje asi raifka ono prenest ty miliony neni jednoduchy :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 banku pro OC hledam novou ale vyhraje asi raifka ono prenest ty miliony neni jednoduchy :( pokud bych mohl poradit,tak co zkusit mBank?Ja osobne ji pouzivam a naprosta spokojenost a co clovek usetri za poplatky to opravdu neni k zahozeni a kdyz vemu kolik OC ma clenu,tak by to udelalo taky peknou cifru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 no muj nejvetsiproblem je poplatek CSOB za prichozi platbu, kdyz se posilaji ty poplatky na zacatku roku tak jak jsou to maly castky a hodne tak to pak je najednou zuctovani poplatku a sup dva litry dolu :) mbank este nevim taky jsem o tom premyslel ale vzhledem k hypotece a dalsi vecem to bude u raifky jednodussi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 no muj nejvetsiproblem je poplatek CSOB za prichozi platbu, kdyz se posilaji ty poplatky na zacatku roku tak jak jsou to maly castky a hodne tak to pak je najednou zuctovani poplatku a sup dva litry dolu :( mbank este nevim taky jsem o tom premyslel ale vzhledem k hypotece a dalsi vecem to bude u raifky jednodussi :) to je presne ono,pac za prichozi platbu platis,pripadne muzes mit dva uctu,kdy u mBank neprodelas ani korunu a clen by jsi mohl vybrat kam poslat penize :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 no azse nechci mit vic uctu at v otm neni ultra bordel :) uvidime, kazdopadne to pujde tam kde jsou nejmensi poplatky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 no azse nechci mit vic uctu at v otm neni ultra bordel :) uvidime, kazdopadne to pujde tam kde jsou nejmensi poplatky :) :) tak je to jasny :) Vitto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 prave mi strhli 320 Kc, zakladam eKonto OC :) seru na to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.