Přejít na obsah

vittorio - il coche del presidento :)

Doporučené příspěvky

bych řekl, že problém není v tom, že sedíš na sedačce z anglána, ale v tom, že není prosezená :palec:

no ja mam meneny molitany cca 30 t km a kdyz jsem si sedl ke kamosovi so OI s cca 200 t km tak mi taky prislo ze v ty "moji" sedim nejak vysoko. ale kdyz jsem se dival, tak niz uz proste jit nemuze, takze to asi opravdu duela to prosezeni...

Odkaz ke komentáři

Ten bratr to je lama :smich: už to má přezutý asi 14 dní a furt nic hoď aspoň fotos zasranýho auta ať ma Skaja konkurenci :smich: myslím že bys ho thrnul :P

jinak já se to chystám zítra v pátek odpo umejt to moje u našich tak přijeď po práci umyjem obě a můžem udělat nějaký fotos :smich:

jinak jestli je to našprclí tak je to hrozně nebezpečný to je tak když pako nazuje 225 na 8,5 ráfek :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

no to je tak nebezpecny ze sem z toho pocuranej :smich:

no ja mam zitra chytre skolu od 3 takze az pojedu domu uz bude pozde ze jo, super rozvrh zase...

a to se zitra neco urcite prezentuje a ja to nemam :smich:

to bude humorne :smich:

umyty to neni hlavne proto ze porad chcije a kdyz uz by to slo tak jedu pryc

Odkaz ke komentáři
jinak já se to chystám zítra v pátek odpo umejt to moje u našich tak přijeď po práci umyjem obě a můžem udělat nějaký fotos :smich:

no ty to máš děsně špinavý, Vojto, včera večer jsem tě míjel na J. Spojce (jel jsem, jak říká bratr lama, ve fiestě :smich: ) a strašný teda :smich:

Odkaz ke komentáři
no ty to máš děsně špinavý, Vojto, včera večer jsem tě míjel na J. Spojce (jel jsem, jak říká bratr lama, ve fiestě :smich: ) a strašný teda :smich:

:smich: a v kolik si mě potkal? já tam včera jel asi 5krát :smich: :P a špinavý to je akorát to na tý barvě není vidět no... mám to auto rád tak chci aby bylo čistý :smich:

Odkaz ke komentáři
:lol: a v kolik si mě potkal? já tam včera jel asi 5krát :lool: :lool: a špinavý to je akorát to na tý barvě není vidět no... mám to auto rád tak chci aby bylo čistý :D

čéče nějak okolo 18:10 to bylo, myslim... jel jsem za tebou někde od Spořilova směr Barrandov v levým a pak jsi před křížením s magi odpadl do prostředního a já tě minul :smich: pak jsem tě ještě viděl zase v levým, jak blikáš výstražnejma, že bude Stau :lol:

Odkaz ke komentáři

to P2M: nojooo aspoň mám důkaz že jezdím bezpečně :D

to vitto: jinak je to potřeba to mejt často pak je ten lak mnohem hezčí a né hnusně matnej... vzpomeň na leona jak vypadal po 8 letech furt jak novej...

a že ty tomasony házely teda nechápu já jsem s nima jezdil úplně v poho... mě teĎ nějak pičujou ty dotzy furt mi vibruje volant...

jinak počkej až ty kola bude mejt budeš mi vděčnej jak krásně se to meje :smich:

btw. měl si dát foto zezadu to je mazec :lol:

Upraveno uživatelem chjetjov
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • I když je toto vlákno již několik let mrtvé, rád bych popsal pro ty, kteří před tímto problémem stojí poprvé, jak se dveře štelují správně. Dveře se štelují šrouby na pantech vždy v horizontální rovině. Přítlak spodního nebo horního rohu dveří se šteluje šrouby na dveřích. Výška dveří na straně zámku (většinou dveře stářím spadnou a jdou špatně zavřít) se šteluje šroubama na spodním pantu na karoserii. Na předních dveřích je jeden šroub z interiéru a druhý z venku (na předních dveřích se k tomu šroubu dá dostat po oddělání zástěrky a částečně podběhu předního kola). Na horní pant, pokud není poškozený, většinou není nutno sahat. Pokud je auto na heveru, je nutno počítat s tím, že až se auto sundá, tak se karoserie prohne a dveře si trochu sednou. Tudíž je nutno dveře v autě na heveru utáhnout tak, aby byly mírně nad ideální polohou zámku. Postup výškového seštelování předních dveří: povolit šrouby na přením kole a dát auto na hever sundat přední kolo a zástěrku (na třech šroubech a dvou plastových západkách, které by se měly před sundáním vyvlíknout) vyšroubovat 2 šrouby na podběhu na straně ke dveřím (není nutno sundavat celý podběh) a povolit šroub na spodním pantu dveří, který je za podběhem dobře dosažitelný. Nyní dveře visí na spodním pantu pouze na jednom šroubu. sundat obložení interiéru z duhé strany spodního pantu (na dvou šroubech) a povolit druhý šroub pantu. Šroub je poměrně hluboko v díře u držáku konektoru kabelů dveří. Je nutná ráčna s nástavcem, nebo torx zástrčný klíč s nějakou trubkovou násadkou. V tomto okamžiku se dveře vlastní vahou propadnou a jdou zavřít jen, když se nadzvednou. dveře přivřít a podložit tak, aby byly mírně nad ideální polohou (používat dřevo a hadry, aby se nepoškrábala barva). Pokud člověk nemá k dispozici dříví příslušné velikosti, dá se použít druhý hever. Utáhnout vnější šroub pantu od kola. Musí se to párkrát vyzkoušet a dostat do ruky sílu utažení šroubu i výšku nadsazení dveří. Nakonec utáhnout vnitřní šroub. Je to docela milimetrová práce, protože při odhadování nadsazení dveří je nutno vzít v úvahu, že dveře si sednou dvakrát: jednou, když se sundá podložení dveří po utáhnutí šroubu pantu a podruhé, když se auto sundá z heveru. Takže se to musí párkrát zopakovat. Nicméně, kdo si dá záležet, má dveře seštelovány lépe než ze servisu, kde se s tím nikdo nepáře.  
    • Tak dnes jsem překonal 1500 km, píšu si to tady do deníčku 😄. Přes víkend to kašlu, to vedro je hrozné, dnes jsem jel 40 km a tachometr mi ukazoval 35,9°C - hruzinec. Jet nějaký delší kopec, tak mě jebne.🙈
    • No myslím, že jsi určitě neudělal chybu. Tak ať jsi taky spokojený. Já jsem zatím max. spokojený 😉👍 
  • Vytvořit...