Přejít na obsah

vittorio - il coche del presidento :)

Doporučené příspěvky

bych řekl, že problém není v tom, že sedíš na sedačce z anglána, ale v tom, že není prosezená :palec:

no ja mam meneny molitany cca 30 t km a kdyz jsem si sedl ke kamosovi so OI s cca 200 t km tak mi taky prislo ze v ty "moji" sedim nejak vysoko. ale kdyz jsem se dival, tak niz uz proste jit nemuze, takze to asi opravdu duela to prosezeni...

Odkaz ke komentáři

Ten bratr to je lama :smich: už to má přezutý asi 14 dní a furt nic hoď aspoň fotos zasranýho auta ať ma Skaja konkurenci :smich: myslím že bys ho thrnul :P

jinak já se to chystám zítra v pátek odpo umejt to moje u našich tak přijeď po práci umyjem obě a můžem udělat nějaký fotos :smich:

jinak jestli je to našprclí tak je to hrozně nebezpečný to je tak když pako nazuje 225 na 8,5 ráfek :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

no to je tak nebezpecny ze sem z toho pocuranej :smich:

no ja mam zitra chytre skolu od 3 takze az pojedu domu uz bude pozde ze jo, super rozvrh zase...

a to se zitra neco urcite prezentuje a ja to nemam :smich:

to bude humorne :smich:

umyty to neni hlavne proto ze porad chcije a kdyz uz by to slo tak jedu pryc

Odkaz ke komentáři
jinak já se to chystám zítra v pátek odpo umejt to moje u našich tak přijeď po práci umyjem obě a můžem udělat nějaký fotos :smich:

no ty to máš děsně špinavý, Vojto, včera večer jsem tě míjel na J. Spojce (jel jsem, jak říká bratr lama, ve fiestě :smich: ) a strašný teda :smich:

Odkaz ke komentáři
no ty to máš děsně špinavý, Vojto, včera večer jsem tě míjel na J. Spojce (jel jsem, jak říká bratr lama, ve fiestě :smich: ) a strašný teda :smich:

:smich: a v kolik si mě potkal? já tam včera jel asi 5krát :smich: :P a špinavý to je akorát to na tý barvě není vidět no... mám to auto rád tak chci aby bylo čistý :smich:

Odkaz ke komentáři
:lol: a v kolik si mě potkal? já tam včera jel asi 5krát :lool: :lool: a špinavý to je akorát to na tý barvě není vidět no... mám to auto rád tak chci aby bylo čistý :D

čéče nějak okolo 18:10 to bylo, myslim... jel jsem za tebou někde od Spořilova směr Barrandov v levým a pak jsi před křížením s magi odpadl do prostředního a já tě minul :smich: pak jsem tě ještě viděl zase v levým, jak blikáš výstražnejma, že bude Stau :lol:

Odkaz ke komentáři

to P2M: nojooo aspoň mám důkaz že jezdím bezpečně :D

to vitto: jinak je to potřeba to mejt často pak je ten lak mnohem hezčí a né hnusně matnej... vzpomeň na leona jak vypadal po 8 letech furt jak novej...

a že ty tomasony házely teda nechápu já jsem s nima jezdil úplně v poho... mě teĎ nějak pičujou ty dotzy furt mi vibruje volant...

jinak počkej až ty kola bude mejt budeš mi vděčnej jak krásně se to meje :smich:

btw. měl si dát foto zezadu to je mazec :lol:

Upraveno uživatelem chjetjov
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...