Přejít na obsah

vittorio - il coche del presidento :)

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

taky sem si rikal ze udelam celolak a jeste nejakou barvu co chci ja, ale to bych za A - na to musel mit, za B - musel bych strhnout svetr, za C se mi moc nechce do toho rvat tolik, to spis asi najdu nekoho kdo umi jako chudej_student a to auto mi vylesti a opravi drobny hruzzy, predtim bych sel jeste ke karosar.cz at mi vytaha ty promackliny od dveri na parkovistich

no a pak nalakovat zadni dvere a naraznik, protoze mi je nejaka pica odrela

Odkaz ke komentáři

co sem slyšel tak šlo opravdu o cílenou akci noční směny.....a poptávka je po orginálech pořad velká...i v DE jich pár je...je jich údajně jen 10/12 páru...ale cena je pořád vysoká...často je vidět inzeráty že se prodávají origo např za těch 6tis ale sou to duplikáty.... tak před rokem se nám ty čiré origa dostaly do práce a šli do DE v přepočtu za 15tis.... :palec: scháňka po nich je velká a víc jich nikdy nebude....takže cena roste....kdo je má je drží ideálně zamklé ve skříni a drží si je...

Odkaz ke komentáři

bratre jestli myslis me tak ja ani nevim hele, nejak na tunign foru jeden kluk rikal ze ma zdroj a ten privez dvoje svetla a jedny sem si bral ja a druhy PETER s cervenou octou..no tehda staly myslim sestku no..

zavreny je nemam to bych nebyl rad, ale jako potom az to budu prodavat tak je dam asi teda do nemec :D kdyby je nekdo chtel za 15000 tady a ted tak je taky asi prodam

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...