Přejít na obsah

vittorio - il coche del presidento :)

Doporučené příspěvky

díkes za komenty...

Jako opticky to ta kůže asi zvedne což se mi teda nelíbí.

já jí dávám jen na fotky normálně jí tam nenechávám protože jí právě mám s dírou na masku a když jedu 30 km/h tak to vlaje jak svině nad kapotu... :angry:

to konwas: snad dneska bude ta první novinka už to mám slíbeno celkem dlouho tak snad to konečeně vyjde ;)

Odkaz ke komentáři

to Dakie: díkes focení mě baví akorát mě štve že kolem nás není moc hezkejch placů na focení...

tak novinka je folie na střechu s motivem kosočtverců jako je třeba často k vidění v obchodech na svetrech a podobně.

Ty barvy nejsou úplně dle mýho gusta ale neva. Byl jsem u lepení dělal mi to kamarád a celkem mě proklínal za ten motiv nebylo to moc lehký to nalepit :)

takže rychlostí fota...

p8230059.jpg

p8230058.jpg

p8230057.jpg

p8230051.jpg

p8230054.jpg

p8230055.jpg

Upraveno uživatelem chjetjov
Odkaz ke komentáři
ale český lid na to myslím není až tak moc připravený ;)

:palec: Mysliim si ze laikove i jinyho naroda by na to cumeli s otevrenou pusou.. :D

O tomhle to nenii, od jiste doby co voziim kuzi na kapote, tak me stale zastavujou lidi a ptaj se k cemu to tam je...

(me by tak trapna otazka snad nikdy nenapadla)

Uz me to tak sere, ze riikam ze na tom je*u holky a tech 2 burtu se pri tom drzim... :D

Srat na vsechny... :D

Upraveno uživatelem konwas design
Odkaz ke komentáři

to Pointfrost: brácha když to viděl tak byl nadšenej :D :lol:

a jde hlavně o to že se to líbí mě to že to lidi v čechách nechápu mě fakt netrápí já to auto dělám pro sebe a inspiruju se v zahraničí stejně jako 60% český tuning scény :blink: styl kterej u nás frčí všechno zahladit atd byl v německu už před lety... kůže na kapotu taky k nám to vždycky dorazí později a někdo musí bejt průkopníkem ;) :D

EDIT: tak dneska se mi podařilo úšpěšně vytahat svazky kabelů který zbyly po bráchově hudbě a jako tradičně mi zbyl jeden šroubek :D

jinak balíček s novinkou bude už dneska ale až ho večer odložej na poštu :palec: :D

Upraveno uživatelem chjetjov
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...