Ljuk Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Ahoj,stratil som nástavec na origo bezpečnostné skrutky. Otázka znie:Dá sa objednať podľa čísla druhý nástavec,ak áno koľko stojí,oplatí sa to vôbec,alebo je lepšie rovno kúpiť novú sadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Na OI jsem kupoval v autorizovaným servisu podle čísla, úplně bez problému 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ljuk Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Dikes a cena bola primeraná,alebo takmer ako za celú sadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Ak máš staršie bezpečnostné šróby, tak zohnať nástavec na ne bude problém, pretože sa už nevyrábajú. Na tie najnovšie s kódovým kľúčom 7xx sa do nedávna dali zohnať aj samotné nástavce, ale podľa najnovších info treba kúpiť celú sadu za plnú sumu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Ak to vieš odskrutkovať, tak by som kúpil za dobrú cenu bezp. skrutky napriklad od AEZ a vraj sú bezpečnejšie za cca 29€ podľa netu, ja som ich kúpil neviem už za koľko, lebo na škodováckych sa mi po 3 výmenách strhali závity :( a myslím, že nástavec bude dobrá pálka ak sa vôbec dá kúpiť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ljuk Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Mám ich už dole,nakoľko kamarát mal presne to isté čislo.Pozriem aj tie AEZ,ale ak by bola cena za nástavec prijateľná,objednal by som si ho. Toto je z nich krabica 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 mate niekto skusenosti s tymyto skrutkami ?? : mcgard ultra high security?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 LUMI: Je uplne jedno ake bezpecnostne sroby kupis . Ked niekto bude chciet ukradnut tvoje kolesa tak ich aj ukradne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 no to mi je jasne. ale trosku mu to stazit mozem :) mne ide viac o kvalitu skrutiek aby sa po par dotiahnutiach dali este odskrutkovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 Origo bezp.sroby su dost kvalitne. Len pri dotahovani+povolovani treba poriadne nasadit bezpecnostny orech.Utahovaci moment je 120Nm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 aj tak nemam momentak ale dobre vediet. vdaka. co sa tyka tej kvality tak odskusane nemam ziadne bezpecaky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.