tomina Odesláno Srpen 28, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 U moji O2 Combi r.v.2006 mi neco rezonuje v kufru. Zvuky jdou z praveho kryciho plastu v kufru. Cca 20 - 30cm za dirou, ze ktere vychazi bezp. pas. Plast jsem mel sundany a puvodne jsem myslel ze to dela mechanismus pasu, ale ten je OK. Dotahl jsem vsechny srouby a drnceni se ozyva porad. Staci kdyz pesti zaklepu na ten plast a drnci. Drnci to porad i kdyz jedu po rovine. Staci jen minimum vibraci a drnci. Je to dost slaby zvuk a vetsina lidi o tom ani nevi, ale ja o tom vim a musim to porad poslouchat... Nesetkal se s tim nekdo? Kdyby byl ten plast z vice casti, rekl bych ze o sebe drou, ale pokud vim tak je to jen jeden odlitek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest bonzaczech Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Tohle mám taky,ale zdá se mi, že je to z pásu. Přesně to samé místo co máš ty.Ale já mám hatchback. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Mě tam toho povrzává holt RS-so jsem to nečekal že to bude tak slyšet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Merlin80 Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Zdravím lidi. Přesně tento problém mám také. Na pravé straně klepání jako by u bezpečnostního pásu. Už mě několikrát vezli v kufru, abych vše ochytal, pomačkal... ale na nic jsem nepřišel. Pomohlo vám něco, proti tomuto klepání???? Neskutečně mě to štve... Nic jiného neklepe, jen tohle a jen co vyjedu, tak to prostě hned slyším. Je to k zbláznění... Prosím někoho o radu..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TheFoltas76 Odesláno Červenec 25, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 Může to být třebas chyba když to auto navrhovali že tam něco drnčí. Já za jízdy si toho nevšímám , mám celkem nahlas puštěné rádio. Jinak když mam rádio ztlumené tak to slyším také. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.