Michal K. Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Kalic byl rychlejsi, chtel jsem mu navrhnout to stejny :D ... smejde :) ;) Jinak listy se daji koupit jako nahr.dil. Ale neni to levna sranda, co si budem povidat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Mam napad, je to v mem topicu tak ja si je od nej vemu a pak udelam drazbu :) ;) Jestli se muze nekdo podivat do Etky a rici cenu, docela by me to zajimalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 tak to z Tvyho topicu nechame presunout a mas po drazbe! :) bylo mi jasny, ze MichalK to taky zmerci.. ale prvni je??? no prece jaaa ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 panove jestli se bavite o tech listach v tapecu tak ty dostat ven neni vubec prdel, jsou tam zatavene a je treba je odvrtavat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 to je jasne ze vime, ale za tu kraaasu to stoji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest el Sii Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 :) to už bych radši udělal aukci a věnoval výtažek na charitu ;) (jako vážně...ne pro sebe) s OVI-m jsem se bavil a možná půjdou vyměnit celé tapecy....ale zatím to fakt nechám na první (druhý, třetí) dojem... Akorát to RS křídlo bych rád pořešil předtím, než mi auto přijede, abych nemusel pak být den bez auta... Neví někdo která firma vyrábí originály pro Škodovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Tvoje bejvalá? http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=201467 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest el Sii Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Tvoje bejvalá?http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=201467 Nene. Mou bejvalou má nástupce v předchozí firmě :) (taky proto objednávám novou) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 otazka nebyla smerovana tobe, ale bladikovi, rekl bych :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Září 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Ano to je opravdu moje bejvala :) Akorat nevim kde tam vzali multifunkcni ctyrramenny volant a parkovaci asistent, kdyz to tam neni...nj vyzkouseno.cz jak jinak ze Jenom takova perlicka, skodovka, kdyz to odemne jakoby odkupovala tak se rouhala, ze za to nedostane vic jak 298000Kc....v MB nejsou zrovna uprimni...tuhle cenu stanovala MB nikoliv servis, bohuzel pristup ke svym zakaznikum nema MB jeste uplne propracovane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Pěkná OII... :) Se ty FL nějak rozrůstají... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Září 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Jj rozrustaji a hlavne ty Laurinky se tady mnozi posledni dobou ... jsem myslel ze budu vyjimecny...coz uz neni moc pravda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Si počkám až bude předFL vyjímečná... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Září 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Tak to si jeste pockas teda Akorat ze ted ji zase budou obnovovat, takze ji bude mit uplne kazdej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Jedna mala fotecka z dnesni cesty, kdy jsem jel z Brna do Prahy Zlicina...dik okruhu se mi povedla spotreba, ktera se mi jeste na teto trase nikdy nepovedla...asi ten okruh ma opravdu solidni vyznam, kdo jede timto smerem :D Konecne se Prazakum neco povedlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Tak po dlouhe dobe zase prihodim par novinek. Resil jsem reznuti kapoty viz foto. nevim co to bylo a proc to rezlo, kazdopadne vymeneno a ted je vse v pohode. Pridano tlumeni kapoty a dal jsem si tesnici gumu na predek kapoty aby nestrikal bordel na moturek ;) Mezipodlahu jsem uspesne vyhodil...je stale k prodeji pokud by mel nekdo zajem :) Nejake fotecky ze svatby vcetne manzelky :D Pak nejaky ten rekurdek se spotrebou: No a nakonec to nejlepsi a nejhezci, v unoru pribude do cernosky maly pasazer a ja doufam, ze i clen Octavia clubu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 tak ta rez mazec stejne jako ta spotreba... jak si to udelal? :) k posledni foto gratulace! PS-prosimte kolik by sis pral ted za tu podlahu? jaky je stav? kdyz by byla 1A OK a s cenou bys neletel k nebi... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Jj rez az jsem sam koukal :) Spotreba je za usek ze Zlicina po novem obchvatu az po sjezd na Loket...pri dodrzovani vsech povolenych rychlosti...ale je pravda ze jsem mel hodne lehounkou nohu, proste jsem to zkousel, ale porad se takto jezdit neda ;) Dik. Ohledne podlahy jsem ti poslal SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 spotrebu takovou neumim ani ve Photoshopu ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Ve photoshopu to urcite upravovane neni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Toe je snad prví facelift co taky rezne koukám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 gratulace k poceti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 si byl v lokti na motokrosu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Taky ještě jednou gratulace k miminku! Držím palce! Je to super pocit, čekat na mimčo. Ta koroze to je humus u tak nového auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Diky za gratulace...jj super pocit to je, ale stejnak jsem porad nejakej nervozni, aby to bylo vsechno v pohode :D To Krocan: nn nebyl jsem v Lokti na motokrosu, ale jezdim kazdy tyden sluzebne do Prahy a tam jsem si dal pauzu, tak jsem tu spotrebu vyfotil a pak uz jsem jel zase normalne :o ad rez: ja uz mam proste na takoveto veci smulu...si koupim trpaslika a on vyroste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Asi se mi ta smula lepi na paty, jedna pani vyjizdela z parkoviste a zrcatko ma asi na to aby se divala jak je krasna a vubec si nevsimla, ze stojim za ni, no tak mi proste i pres me troubeni tukla do kola...ale nastesti to dopadlo vsechno v pohode a nic se nestalo....ale jeji vyjadreni kdyz vystoupila: Prominte ja jsem se nedivala dozadu...no kampak by se asi divala kdyz couve ze :D ;) Jsem se musel drzet abych ji nerekl neco peprneho a neco ji neudelal...asi mozna proto, ze byla vedle moje zena, jinak bych se neudrzel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Aspoň se ti omluvila. Ja si jednou stál u auta a paní mi při parkování ťukla do auta předkem, řekla mi na to akorát "tak jste mi měl ukazovat", i když jsem ji opravdu už ukazoval, že má zastavit. Ona měla u sebe dítě, tak jsem se raději taky udržel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Pak ze je prej liftback moc malej...a co se do nej vsechno veslo :o :) a uz nam roste brisko...takze Laurinka je zase vice nalozena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Tak po vcerejsim ultrazvuku jsme se dozvedeli, ze to bude kluk...takze potencionalni clen octavia klubu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.