škodik Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 ahoj mám svoje potrhaný a chtěl bych jiný,můžu mít za docela dobrou cenu jiný,ale nemají vyhřívání o který nechci přijít.Lze tedy nějak inteligentně to přendat nebo musím sehnat s výhřevem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Vsechno jde kdyz se chce, ale musis je sliknout z potahu a mozna lepsi prehodit i s molitanama jestli je nemas prosezeny a znova obliknout. Ale daj se i vypreparovat samotny decky vyhrevu ven ze sedacek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Jde to tady máš návod: http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/rozdelaniSedacky.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 děkuji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 tyjo tak to mě čeká, přítelkyni mrzne zadeček ;) ještě sehnat dečku :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romario Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 neni to nic tezkeho,ja to prehazoval ze starych sedaku do novych prave minuly vikend a bylo to celkem pohodove , drzel jsem se vyse zmineneho navodu a v poklidu pres vikend prehozeno.jen se toho clovek nesmi bat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.