jean27 Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Ahoj, nechal jsem chipnout auto a moc se mi chování auta nezdá ( OII 1,9 TDi 77 kw PD BXE r. 2006. Podle toho kdo chipoval je vše v pořádku. Chip mám u sebe v pc a chci se zeptat jestli by se našel někdo kdo ho zkontroluje a řekne jestli je ok nebo není. Děkuji za pomoc octavia77kw.zip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 a co to dělá? co se ti na tom nezdá - malej výkon, čoudí při startu, za studena je motor nevyrovnanej? trošku to rozveď.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Ty jo tak to by me taky zajimalo jeslti je tu nekdo kdo to umi omrknout a zhodnotit. Nekde na slovenskym foru sem se docetl ze to kluci ovladaji, takze kdyz neuspejes tady muzes to zkusit dohledat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 Mi to posli na email co najdes na mem webu. ale napis kdo to delal!!!!!! [orig i upravu] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.