Přejít na obsah

Z manuálního ovládání oken na elektrické

maris

Doporučené příspěvky

Mám 1.6 ku r.v.99 béžový vnitrek manuální ovládání stahování oken. Mohu koupit z jedničkové r.v 2003 černý vnitřek-tapecírungy, elektrické stahovačky, plasty atd... Chci se zeptat, bude vůbec kam zapojit kabely od el.stahování, nebo to bude velký techn. problém? Nemám radeji provrtat otvory do tapecírungu a zachovat manuální stahování?

Děkuji za rady

Odkaz ke komentáři

jiná komfortka, dodat kabelový svazek ke sloupkům dveří, kabelové svazky do dveří, stahovačky a tapecy. Si myslím, že horko těžko budeš schánět tapec k řidičovi v černé barvě na manualní stahování. Origo se nedělali, možná nějaký s přelepeným vnitřním čalouněním. mě celková předělávka vyšla na cca 7500 kč (veškeré ND, které jsem si sehnal sám + práce Vaša :)

Odkaz ke komentáři
jiná komfortka, dodat kabelový svazek ke sloupkům dveří, kabelové svazky do dveří, stahovačky a tapecy. Si myslím, že horko těžko budeš schánět tapec k řidičovi v černé barvě na manualní stahování. Origo se nedělali, možná nějaký s přelepeným vnitřním čalouněním. mě celková předělávka vyšla na cca 7500 kč (veškeré ND, které jsem si sehnal sám + práce Vaša :angry:

diky za odpoved a kolik cca komfortka stoji a kde se v aute nachází? Ona pasuje do nejaké zdířky?

Odkaz ke komentáři

Pozor!! Takáto prerábka nejde spravit systémom Plug and Play. Komfortná jednotka sa nachádza za budíkmy vlavo dole. Pri výmene RJ centrálu za RJ komfortu musíš dorobit kabeláž a dat nové konektory. Ako tu už písali ostatný ,tak musíš dorobit kabeláž napájania do dverí+ dverné kabeláže a vytvorit dátovú linku pre komunikáciu dverných jednotiek s RJ komfortu . Všetko sa to dá-ja som to absolvoval . Prerábal som z centrálu bez el.okien a el.spetných na komplet 3.g komfort. Pokial Ti nie je jasný princíp fungovania komfortnej elektriky,tak sa do toho sám nepúštaj. Určite Ta ale neodhováram. Pokial máš chut sa do toho pustit,tak Ti odporúčam naštudovat a prečítat si vela príspevkov tu na fóre. Ja som tu našiel 99 percent informácií ohladom prerábky elektriky na Octavií. :angry:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...