jajiN Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 palubka je uz prekvapko :) a s tou spinou vim, ale zase to z toho pujde lip dolu nez z latky Jen jsem volil na palubku hrubsi rastr te kuze nez na sedackach, at to aspon co nejmin odrazi to svetlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Hmm nechtel bych v tom aute jet jak budou paraky a auto se poradne rozehreje na parkovisti....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 (upraveno) STROPNICE JAKO ORIGINÁL A ZA PÁR KAČEK :) A TEN SMRAD PO SPREJI ZACHVÍLI VYPRCHÁ . KDYBY SI TO MĚL POTAHOVAT LÁTKOU , TAK BY TO ZASE SMRDĚLO OD LEPIDLE KTERÝM BYS TU LÁTKU LEPIL, TAK ŽE TEN SPREJ JE URČITĚ RYCHLEJŠÍ A LEVNĚJŠÍ ZPŮSOB Upraveno Leden 28, 2011 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 hochu, vypadá to parádně!!! chvíli jsem měl podezření, že je to RS stropnice vyfocená a věšíš nám bulíky na nos fakt paráda! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 fakt super práce vypadá jak origo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 hehe to jsem rad ze se libi. A co se tyce toho letniho "pekla" v aute. Ja vim :/ Ale jak se rika: Parado trp. Takze budu trpet, auto se snazit parkovat ve stinu nebo zakrtych parkovistich. Pokud to pujde teda, pokud ne, tak bohuzel no. A RS stropnici jsem strasne moc chtel, ale chteji za to silene penize, takhlenc me to vyslo na 4 spreje, coz je par kacek v porovnani za celou stropnici :D Jinak tady fotka blinkru L&K od vyrobce DEPO. Zkousel jsem je cca dat k autu a vypada, ze budou sedet tak jak maji :) A pokdu by mel nekdo zajem, prodam stroboskopy, jsou to Ty lepsi. Na cene se dohodneme podle toho, kdyby je nekdo chtel poslat nebo by si prijel. jsou uplne nove, dostal jsem je na vanoce, stali okolo 1400kc. Budou i v inzeratech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Jo ale zbitecne se nacpe vlakno a ty a další to jinde neděláte v mnohem větší míře? Kluk prostě vysvětluje proč to tak dělá a hotovo. Je to jeho vlákno, až ho bude chtít promazat tak se ozve. Jajin: jinak držím palce ať se ti to povede jak chceš. Většina z nás dělá auta proto aby se líbili jim a ne pro jiné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 tobě tam pasuje fajne? člověče, to já jsem koupil DIAMOND a jsem zklamaný, nepasují :D tak musím koupit nějaký jiný.. fakt jsem z toho celkem zklamanej a kamarád měl DEPO a DIAMOND a nepasovalo to tam vůbec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 No pokud jsem to teda premeroval. Nedopasovaval jsem ho tam uplne, celkem sedel. Uvidim, kdyztak nejak pokutim :) Hlavne at to vypada hezky Petr81: No snazim se hlavne aby sklidilo uspech nekde na nejakem srazu, a aby bylo aspon trosku podle posledni mody Jinak, pak nekdy Ti hodim SZ at smazes todle forum a zalozim nove, protoze to vlastne bude uplne jine auto ;) a nebudou se tam uz snad resit takove "prkotiny" jako tady :D diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Jajin: stropnice good vypada to ,ze asi take vyuziju tvuj napad pokud nekde nesezenu nejakou origo za dobrej peniz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Ja tu svoji vyhodil na podzim v domeni, ze sezenu RS nesehnal jsem, tak jsem koupil z faceliftu za 500 kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 no ta stropnice je fakt jak origo super prace, a ta palubka no jsem mocccccc zvedavy jak to bude vypadat....(doufam ze to nebude cist certinka ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 no ta stropnice je fakt jak origo super prace, a ta palubka no jsem mocccccc zvedavy jak to bude vypadat....(doufam ze to nebude cist certinka :D ) Ta ma oci vsude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 porad o ni jen slysim ale nic nevidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Dofrc na Rozkos a uvidis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Stropnice i blinkry jsou gůůůt. Depa lampy L&K + blinkry mám taky na autě a vše v pohodě!! Už aby jsi měl hotovo těším se na fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Ja doufam, ze o dalsim vikendu, nebo dalsi tyden uz budou fotky Jinak byl jsem na navsteve v prodejne SKODA/SEAT/VW :) Udajne jsem si sel "jen" pro lizatko z CUPRY. Ale za PC sedela tak strasne krasna pani, ze jsem objednal plno dalsich kravin z face ;) takze konecna castka bylo kolem 4500 :o Jinak jsem okoukl toho noveho passata, ze vnitr je krasny, ale zvenku mi to prijde dost lacinne, svaty ten co mame doma :o Ale takovy golf GTI co tam stal to uz bych si nechal libit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Jo pěkná paní tam seděla par krat zamrkala a Jajin nakupoval věci na autoooo ktere nemel ani v plánu kolik si dal za to lízatko ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 taková paní se potom autosalonu vyplatí jen řekni kde jsi kupoval, ať se tomuto salúnu z daleka vyhnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Za lizatko myslim kolem 700kc JInak autosalon heller opava, tam odtud mame i pasika Jinak co jsem jeste koupil? No, mel jsem v planu pro ty dily jit nekam na vrakac :D Ale jak sem ji videl, tak sem si vzal facelift osvetleni - to ve stropnici, ramecek kolem radicky, klicky k oknum, stinitko zpetneho zrcatka - to ma taky jen facelift, to kolecko na regulovani osvetleni palubky, levy vydech palubky a dalsi kravinky :) neslo holt odolat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 stinitko vnitrino zrcatka mely i predface kombi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 (upraveno) Ja doufam, ze o dalsim vikendu, nebo dalsi tyden uz budou fotky Jinak byl jsem na navsteve v prodejne SKODA/SEAT/VW Udajne jsem si sel "jen" pro lizatko z CUPRY. Ale za PC sedela tak strasne krasna pani, ze jsem objednal plno dalsich kravin z face :D takze konecna castka bylo kolem 4500 :D Jinak jsem okoukl toho noveho passata, ze vnitr je krasny, ale zvenku mi to prijde dost lacinne, svaty ten co mame doma :D Ale takovy golf GTI co tam stal :lool: to uz bych si nechal libit :lool: Hmmm tak to znám proto mám vybrané prodejny kde je neochotný prodavač důchodového věku,nakoupím co chci a padám :) To lízátko bych chtěl taky ale mám předface nárazník(předělávat na face nechci) a nikdo mi neporadil jestli by to tam šlo,nemáš někoho s předface v okolí?? Jen přiložit a poradit prosím prosím kolego :lool: když tak SZ nebo do mého vlákna předem děkuji!! Upraveno Leden 30, 2011 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 kubik: To ja nevedel Zivocich: Presne tak, nekteri proedavaci jsou des. Sam vim, kdyz jsem vybiral barvu tak to byl pan "ochota sama" jinak ohledne lizatka mas ve vlaknu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 a ty a další to jinde neděláte v mnohem větší míře? Dobry den pane, ja jsem s Vami mluvil? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 já s tebou jo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Mate pm pane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Tak dneska opet po navsteve autosalonu Neodolal jsem, a u slecny si objednal dalsi dily Ale nejak jsem nedomyslel cenu. Takove stropni osvetleni stoji kolem 900kc, spinac vystraznych svetel taky 900kc, levy vydech v palubce taky 900kc :D Ach jo :D priste uz na ni opravdu kaslu. Jinak s blizicim se stk jsem otevrel dokumenty, ktere jsem dostal k autu. Nestacil jsem se divit. byl jsem velmi mile prekvapen. Vsechny minule STk auto proslo bez zavad - teda az na vyfuk, ten nekomu vadil :D Ale co me mile prekvapilo, byli faktury za opravy. Od roku 2008 bylo do auta investovani skoro 50000kc, vse dolozeno fakturami. To me zahralo u srdicka, ze se nekdo o to auto taky staral :lool: Takze ted nemam strach ani o vizualni stranku, ani o motorovou :D Jinak lizatko uz mam doma a je to parada :D uz aby bylo na aute 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 No pane tebe ta ženská přijde draho :) Spínač varovných světel na Aukru přijde na cca300,lampičku seženeš tamtéž a výdech topení jsem vydražil za 150,pokud nebudeš trvat na dámské obsluze :) tak pořídíš na Aukru nebo na www.obautodíly za třetinovou cenu. Začínám tě podezírat že tam chodíš jen kvůli té paní :) Jinak ty faktury potěší aspon víš co a kdo na tom autě dělal!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Páni musí mit asi pěkne přitažlive Kozy :) že Jajin tam šel po druhe, no počkejme co bude po třetí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Tak po treti jsem byl dnes :) Tykame si a jmenuje se lenka :D Ale asi taky naposled. Tedka tam jedine pujdu pro toho noveho golfa GTI nebo polo GTI :D Nebo tam taky meli nadherne kola :) To se musi uznat, ze ty nove kola, co tam meli vystavene, jsou nadherne a to jak barevnym provedenim, tak zpracovanim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.