jajiN Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 Ahoj oktavianci ;) Uz jsem tady jednou byl, ale pozadal jsem si o smazani tematu z duvodu neprehlednsti :/ Takze pekne od znova :) Jedna se o Skodu Octavii 1,6 55kw. Auto jsem dostal jako darek na 18. narozeniny. Jsem (snad) treti majitel a najeto bylo pri koupi 148tis km. Upravy ktere na aute pri koupi jiz byli : Tonova skla, RS naraznik, Kridlo WRC, vyfuk + vyrez do zadniho narazniku, v interieru bylo vse puvodni + radio sony Xplod a vzadu dva ovaly Magnat. Co se tyce motoru, ma tam "sportovni sani" (prijde mi ze to lepe jede + pri eko jizde ma mensi spotrebu), snizenou hlavu a chip od Cimbu. Provedene upravy - sundane bocni listy, predni a zadni lista v laku, zvetseni predni otvoru v narazniku pro lepsi prichod vzduchu, US SPZ na boku auta, maska Milotec, oznaceni na masce SKODA MOTORSPORT, neony modre (puvodne pod celym autem, ale na zvedaku mi jeden praskl, tak jsou jen vepredu, vzadu a jeden v kufru), zatamvene blinkry, zatmavene zadni lampy, pridelane 3. brzdove svetlo, stavitelny sportovni podvozek JOM (snizeno na mac co to slo - mezui kolem a lemem je mezera tak tak na palec), alu kola r18" (vepredu 225/40, vzadu 235/40) Planovane upravy pres zimu - zacal jsem delat interier - vybrousti vse a dat do cerno stribrneho laku + facelift palubku, dale dat sedacky z RSka, na strechu dat cernou metalizu + komplet novy stribrny lak s trpitkami, lizatko z cupry R Foto od puvodniho majitele - Foto kdyz jsem si s autickem prijel domu - Par fotek z uprav - A nynejsi foto uz na stelovatelnem podvozku a umyte auto snad pridam jiz brzy, mam totiz mobil na reklamacce ;) Jinak, na aute se stale pracuje teda jen pres vikendy, bohuzel tento rok maturuju tak mam toho moc :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 Nepotkal jsem te nahodou v sobotu v Usti nad Labem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2010 Nene ;) ja jsem z opacneho konce republiky :) Opava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 Nene :) ja jsem z opacneho konce republiky Opava ;) To ja vim, jsem si riikal :( tak jsem videl nekoho hodne podobneho zepredu.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 aaa vitaj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2010 Tak, ukonceni sezony v tomto image po zime uz bude vse jinak )) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 hlavne at to slouzi, bejku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2010 musi :D pres zimu mam v planu interier + celolak a nejake ty detaily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 taky jsem premyslel nad celolakem, ale vykaslu se na to tak preji hezky rozebirani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2010 DEkuji snad prijedu ukazat . . jestli bude nejaky sraz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 urcite zase neco bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 Super, jen pres ty rozmazany fotky nic nevidim! a mohly byt mensi, nejak se mi ne-re-size-ujou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2010 Rozkaz sefe :)az tu budu davat nove fotky na jare :D tak se polepsim nebo mozna behem uprav Jinak mazle jsou za ucelem, ze na nekterych castech (ridicovy dvere a levy predni blatnik) nemaji moc hezky lak. Pres zimu bude celolak a pak uz budou jen a jen ostre fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 jeste neco udelej s tou zadni SPZ ramecek tomu neslusi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2010 no to je prave to :D ten ramecek s jmenem kdyz vidi policajti tady u nas, tak me nechaji jet bez rreci Ale mam v planu ten zadek zavarit a nechat jen malinky dolicek na SPZ a spz pak prilepit oboustranou paskou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 jestli chces kupovat novy auto, tak bych se na to vykaslal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2010 Nove auto mozna jo, ale todle urcite ne prodavat Budu ted delat interier, sedacky do kuze, volant do kuze, proste vnitrek bude cely novy, pak muziku do zadu a celolak to uz je proste srdecni zalezitost ta z domu uz nepujde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 tak to potom jooo ja uz ted budu cpat penize asi spis do nejakyho cestovani preci jen auto taky neni vsechno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 Ty úpravy co plánuješ vypadají fajne a ten novej podvozek octě taky moc sluší, jen tak dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2010 houmik: To je jasne Pro me je taky tedka prednejsi skola :( Hlavne nam schvalili ty dve maturity :( takze sem zvedav :D KOnny: Diky a dalsi upravy jen doufam ze pujdou bezproblemove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 no ja uz se taky zacal ted ucit za 2 tydny bych mel jit na prvni zkousku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2010 tak tak skola mi uplne kazi plany v upravach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 ja si to vzdycky reknu takhle... ted se budu radsi chvili ucit, neceho dosahnu a snad se pak najde odpovidajici prace, nez ted susnit par tisic, upravovat, nevidet svet, nepoznavat novy veci, srat na skolu, pak nemit dobrou praci, nemoct upravovat atd atd jdu se ucit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2010 Tak to je jasne skola je taky pro me cislo 1 pak auto . . . pak pritelkyne az :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 (upraveno) tak na zensky mi cas uz nezbyva teda jak to delas? Upraveno Září 19, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2010 ucim se biolu prakticky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 http://www.sportovnivozy.cz/12687-skoda-octavia-rs-16 sem nevěděl že RS se dělalo 1,6 :o a za ty keke....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 http://www.sportovnivozy.cz/12687-skoda-octavia-rs-16 sem nevěděl že RS se dělalo 1,6 :P a za ty keke....... tjn ale 150tis najeto na rok 97 to je super no :o znam lidi co 150 najedou za 2 roky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Vždyť to mají všechny octy s toho roku...150 je optimál :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Bylo to mysleno vzhledove No jinak najeto to jo, ono asi 2 roky stalo :o Motor zatim bez zadnych vetsich oprav :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.