Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

Tata rikal, ze jsme ted meli hosta, ktery prijel OII, ale mel v tom ten motor 3.2 FSI, co se dava do SUPII. Akorat to mel prekrytovany plastama z 1.8 TSI. Ze to ma pry takhle uz jako upravu ze Skodovky. Moc se mi tomu nechce verit. Ale ten chlapik to tam takhle rikal. :) Skoda, ze jsem nebyl doma, kdyz tam tu pohadku vypravel. :D

Odkaz ke komentáři
Tata rikal, ze jsme ted meli hosta, ktery prijel OII, ale mel v tom ten motor 3.2 FSI, co se dava do SUPII. Akorat to mel prekrytovany plastama z 1.8 TSI. Ze to ma pry takhle uz jako upravu ze Skodovky. Moc se mi tomu nechce verit. Ale ten chlapik to tam takhle rikal. :) Skoda, ze jsem nebyl doma, kdyz tam tu pohadku vypravel. :D

hele a nebylá černá a teď někdy jak bylo rally Krumlov?

Odkaz ke komentáři

sorry za OT, jajine...

Ja nerikam, ze se to neda udelat, ale kdyz chces dat napriklad do OI jiny motor, tak ti to nikdo neschvali. A on by mel najednou primo ze Skodovky takovy auto? To mi prijde divny prave. :palec:

Odkaz ke komentáři

pardon za OT:

sám jsem s OII scout s 3,6 ze superba včetně DSG jel a mazec klucí, ale na F-kách

jinak i motor jinej se dá ofiko pořešit. Buď přes německo a nějakýho němce, kde ti to normálně zapíšou a pak ti to němec prodá do čr a vuala má to český papíry. V německu to stojí spoustu E. Určitě se to dá i u nás (DEKRA), ale určitě to musí projít homologací a to bude nechutnej ranec korun. Jestli to někoho fakt hodně zajímá, tak mustafa se o to zajímal (místo 1,2 HTP má 1,8)

Odkaz ke komentáři
Tome to je ten stříbrnej Scout s předním RS nárazníkem a duplex výfukem co jezdí po MB? tak to jooo jsem si řikal co to je za hybrid :)

lakovaný scout plasty, uříznutý oko tažnýho kvůli duplexu a ták :lol:

Odkaz ke komentáři
Jajine neda se svitit, prodat se to nevyplati a kdyz to mas do sroubku postaveny, tak by byla skoda neflaknout tam brutal motor abys mel komplet prestavbicku dle svyho gusta, R32 se bude blbe shanet, 2,8 V6 z GIV nebo Leona bude uz lepsi, premyslej o tom :lol::smich: byl bych velkej fanousek :smich:

naprosto souhlasim :loool:... btw: jezdil jsem v Golfu II s motorem 2,9 z GIII VR6 a bylo to neskutečný zvíře :)

Odkaz ke komentáři

Presne tak chalani :angry: Auto uz zustane tak jak je. Ikdyz jsem planoval pres zimu z toho udelat CLEAN, ale uz to kaslu. POjezdim jeste sezonu mozna dve a beru tu 350Z :)

JInak jak tady nekdo zminoval tuning cup, tak jsem vcera byl. Kdyz jsem se chtel prihlasit, porotce byl nadseny jak zvenku tak z interieru. Ale kdyz jsem otevrel zadni kufr a videl tam jen bednu a pak predni kapotu, tak mi rekl ze nemam vyhazovat penize za prihlaseni. Ze udelat jeste hudbu a vycistit motor tak je to hned lepsi :blink: J

A auto je k mani za 120tis, kdyby nekdo chtel :)

dscf0838z.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Odkaz ke komentáři

Hih, TUNING CUP :palec: hele budes akorat nasranej :lol: Jak auto neoslnuje chromem a zlatem, tak to nema cenu :smich:

Zarovej je uplne jedno jestli audio ma vykon 2000 W rms nebo 200, hlavne ze je to cely v laminatu s airbrushem nebo v kuzi.

Co se tyce motoru, tak uz to neni jen o lakovani plastu.. to mas tak 2/10b, zase to chce vsechno rozlestit, chromovat.. a je jedno jestli 1,4ku nebo 1,8T to nikoho nezajima

Celej TUNING CUP je pro nas uzivatele o hovne.. pokud s autem jezdis kazdej den a vozis v tom i nejake lidi :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...