Přejít na obsah

Octavia RS TDi @ Cupra4 TDi by JasteR

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
je to velký rozdíl v jizdě s 4x4? Nikdy jsem takový auto neměl,v zimně to chápu,ale na suchu poznáš rozdíl?

No je to hodne velkej rozdil auto se chova uplne jinak, pri tech Nm co mam na Octavce hrabu na 2ku na 17" i na suchu, tady to neresis dal plnej a jedes, auto je lip vyvazeny diky diferaku vzadu a je mene nedotacive, ma mnohem lepsi zadni napravu, ale hodne delaji i kratsi previsy Leonu a Cupra ma taky lepe naladeny podvozek jak RS.. ale nevyhoda jsou zase vyssi naklady, vaha a spotreba...

Odkaz ke komentáři

Kazdy ma neco RSka je praktictejsi, rekl bych lepsi posez za volantem prijde me ze sedim niz, lepsi tapec pro odlozeni leve ruky na delsich cestach, lepsi kufr atd. ..ma daleko lepsi zatah diky vyssimu vykonu, ovsem jen za skvelych adheznich podminek stejne tak nizssi spotrebu asi o litr, vic me vyhovuje delsi 5tka jak kratka 6tka u 4x4..

U leona me chybi maxi-dot a parkovaci asistent, Cupra je ale zase o tridu vyse podvozkem jak RSka, super trakce za kazdych podminek, clovek vice cejti co auto dela i diky mensim previsum, ESP nema oproti Octavce skoro zadnou praci, v zatackach je s Leonem urcite daleko vetsi zabava proste vic auto-emocion :palec:

Upraveno uživatelem JasteR
Odkaz ke komentáři
Kazdy ma neco RSka je praktictejsi, rekl bych lepsi posez za volantem prijde me ze sedim niz, lepsi tapec pro odlozeni leve ruky na delsich cestach, lepsi kufr atd. ..ma daleko lepsi zatah diky vyssimu vykonu, ovsem jen za skvelych adheznich podminek stejne tak nizssi spotrebu asi o litr, vic me vyhovuje delsi 5tka jak kratka 6tka u 4x4..

U leona me chybi maxi-dot a parkovaci asistent, Cupra je ale zase o tridu vyse podvozkem jak RSka, super trakce za kazdych podminek, clovek vice cejti co auto dela i diky mensim previsum, ESP nema oproti Octavce skoro zadnou praci, v zatackach je s Leonem urcite daleko vetsi zabava proste vic auto-emocion :palec:

já právě taky chtěl místo octy,leona ale jenom obyč 110 Kw TDI bez 4x4.jen jsem měl smůlu že za slušný peníze se mi moc nezdály a ty co už byly pěkný byly na mě zase moc drahý,tak nakonec vyhrály octa.jsem s ní zatím spokojen tak mě to ani nemrzí,teda až na ten výkon,ale všechno se dá doladit.ted už bych asi do leona nešel to si raději počkám na ORS II

Odkaz ke komentáři

tak jasný že RS1 je na sportovní jízdu lepší jak RS2,nebo alepson i tak mě to přišlo nevím jak ostatním.ale zase jsem si říkal že když jiný auto tak alepson at už je to O2a když už O2 tak aby se člověka alepson trošku svezla ato si myslím že je už lepší RS2 než třeba obyč 103Kw O2.ale na to všechno ja zatím času dost.ted si chci ještě trošku pohrát s tím co mám

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...