Guest scomputers Odesláno Září 18, 2010 Sdílet Odesláno Září 18, 2010 Ahoj, našel jsem soutěž o drobné dárky od Škoda Motorsport. Tady: http://skodaautoklub.cz/viewtopic.php?f=81&t=51 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Září 18, 2010 Sdílet Odesláno Září 18, 2010 Zaregistruj se, přispívej a nahrávej, výborná soutěž! Spíš bych řekl, že reklama na "konkurenci", co? Zvlášť když vidím ty dva tvé příspěvky a jeden je tenhle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest scomputers Odesláno Září 18, 2010 Sdílet Odesláno Září 18, 2010 Ono funguje ve světě motoristů a majitelů škodovek, lidí co to dělají pro zábavu konkurence? Smutné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Září 18, 2010 Sdílet Odesláno Září 18, 2010 Ale kuš, na co jsem tam dával úvozovky?! Jen je vtipné dávat na jedno forum odkaz na soutěž na foru druhém, v níž je účast podmíněná registrací, přispíváním, nahráváním fotek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest scomputers Odesláno Září 18, 2010 Sdílet Odesláno Září 18, 2010 to ano.. ale zadarmo nic taky neni... na druhou stranu dělá se to pro lidi.. to fórum je zcela bez reklamy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 me jen zase mrzi ze zase vznika dalsi skoda club uz jich je jak blazen a pak se dost tezko na necem spolupracuje s nekym, kdyz tu a tam je forum o skodovkach, chapu ze nemuzou byt vsichni na 1 - 2 forech ale je to takovy naprd no, kvuli kouskovani informaci atp. nevadi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Viktor ma pravdu... hodne kvantity, malo kvality 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 taky to s tím forem vidím bledě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Mě osobně tohle téma smrdí a divím se benevolenci místních adminů. Je to od autora vlákna velice nefér vůči tomuto fóru, takhle se to prostě nemá dělat, klasické nahánění dušiček u konkurence. Ty podmínky mluví za vše. Jen můj názor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 takzvane nejsme jako oni, cili mazat to nebudeme, jen mi to proste prijde divny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 Hlavně, nechápu proč se někdo hrne do něčeho co už na internetu je. Proč si nevymyslí něco unikátního. Místo toho zkouší přetáhnou lidi od někoho kdo to vytvořil dříve. Navíc čím více takovýchto stejných klubů tím více je to naprd. Navíc je to fórum těžce inspirované tímto respektive původním. :lool: Třeba Hospoda Což je důkaz, že jsi věděl, že takové forum, už existuje. Chlape tohle fakt nemá smysl. Investuj svojí energii do něčeho jiného užitečného. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.