Přejít na obsah

tazne zarizeni octavia I kombi


chosehero

Doporučené příspěvky

Zdravim,

 

koupil jsem si na svojik octavii v kombiku tazne, ale kdyz jsem ho chtel dneska namontovat, tak jsem zjistil, ze tam nejde, ze mi nesedi spravne diry na aute, abych to mohl prisroubovat. Ty tycky na tom taznym jsou kratke. Ale v dokumentaci psali, ze je to octavii kombi. Mam Tdi, r.v. 1999. Nevite kde nastal problem? Moc dik.

 

tady je to tazne

 

http://www.adusservis.cz/tazne-zarizeni-a3...w-bosal-027-491

Odkaz ke komentáři

S vracenim to bude asi problem. Koupil jsem ho asi pred pul rokem a az ted jsem se k tomu dostal, ze ho namontuji. Zatim jsem si pujcoval segry auto, kdyz jsem potreboval neco zaprahnout. Ale to porad neresi ten problem, ze tam pisou octavia combi a ono tam proste nepasuje. Bud jsem tupej ja nebo je chyba nekde jinde :rolleyes:

 

Dik za typ, ale budu muset asi prodat nejdriv tohle nebo si tam navrtam diry podle toho taznyho aby tam pasovalo:D

 

P.

Odkaz ke komentáři

Ještě by si to mohl vyzkoušet jako "záruční" reklamaci s tím že si to dostal darem ale nepasuje tak jestli by byla možnost výměny za typ který tam patří. Je to tam uvedeno trochu divně sice v tabulce mají Octavia i Combi ale přitom v tom instalačním manuálu k tomu typu je uvedeno pouze Sedan :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Tak vsechno sedi. Diry jenom nejdou od vyroby videt, protoze jsou zamatlena nejakym tim gumoasvaltem :palec: nebo co to je. Porad mi to nedalo tak jsem vzal sroubovak a jsou tam. Zmatlo me, ze tam jsou nejake diry ktere jsou trochu dal a jsou videt. Takze nejsou zamazle. Diky za typ. Hold jsem blb, dneska to sundam znova. Jeste, ze to mam natrenovane :)

 

P.

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
    • Dveře, jako že plech určitě stejný, ostatní věci jako zámek, spouštění okna a řj už mohou být jiné. Ale to se přehodí.
×
×
  • Vytvořit...