Přejít na obsah

Zabiak ŠkodaOctavia.CZ

Doporučené příspěvky

• o 4 měsíce později...

To ne, měl sem tam zimní a nedělalo to, až když jsem nasadil letní tak hned to začlo.

Jinak kola jsem koupil minulý rok na jaře a nenechával jsem je vyvážit. Ještě můžu zkusit přehodit přední a zadní kolo jenže jsem línej s tím klíčem co mám v autě se to hrozně blbě dělá.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Tak jsem sehnal tu lištu za dobré prachy jetou a dostal jsem dvě takže kdo by chtěl tu druhou u spolujezdce pište určitě se dohodneme.

Tak po dlouhé době jsem něco dělal na autě, jelikož mi ulétly dvě pukličky a nové stojí 500Kč a nechtěl jsem je kupovat protože mě furt serou dotazy proč jsou tam pukličky audi tak jsem měl doma tyhle hnusné a tak jsem vzal plasty dip a pukličky vylepši k obrazu svému :palec:

Mám to na jedné straně a té druhé mám ty původní audi a jestli ulétnou tak je vyměním za tyhle :lol:

Ten nápis není vidět a vypadá to fajn. :palec:

post-59-0-46512400-1376568462_thumb.jpg

post-59-0-26039700-1376568559_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ten Plasty Dip je fakt super věc. Už jsem s tím jednou stříkal špatně nalakovaný rámeček výdechu a po nastříkání vypadá jako nový, jako ty ostatní nenastříkané, takže tím jde renovovat plastové díly. Nebo jsem tím nastříkal klíč na kola abych si neodřel disky.

Jo už jsem konečně vyřešit to táhnutí do strany jedna pneu je o 2mm menší než ostatní jedou jsem jí píchl a ona se více sjela takže jsem jí přehodil dozadu a už to netáhne tolik. Koupil jsem si na to křížový klíč protože ten origo Škoda je za trest a doporučuji! 130Kč a ušetří to spoustu práce.

Ještě tím možná nastříkám boční sloupky. Je paráda, že když mě to omrzí tak tu sloupnu. :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Tak po dlouhé době se něco bude dít, protože mi odešel přední reproduktor tak budu montovat http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/kicx-stc-6-2

Takže vynucená úprava a poslední protože už na tom nic vylepšovat nechci, je to už babička a při té příležitosti možná opravím i podruhé mikrospínač zámku.

Možná je jen zaseknutý, protože před měsícem byl v poloze otevřeno a tak nešlo zamykat a musel jsem zamykat zevnitř a pak to zabouchnout a teď je v pozici zavřeno takže to jde zamknou, ale při otevření nesvítí světlo.

Dveře mám vytlumené takže se mi do toho moc nechce. Navíc to je pěkný vopruz. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Když jsem to tlumil tak jsem na to trošku myslel takže šroubky mám vidět a ty díry jsou přelepené vždy takovým kusem aby šel sundat, takže nahřeji horkovzduškou a sundám.

Jo a to jsem tu ještě nepsal tak jsem si odrbal zadní kolo trošku, ženská jela uprostřed a já to musel v zatáčce strhnout a zadní jsem si odrbal o obrubník. Je to po celém obvodu, ale z dálky to vidět není.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...