MarekRS Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Dobrá pokladnička :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Hele nasadil jsem letní kola a auto táhne doprava může to být vyvážení? A nebo mám zkusit přehodit zadní a přední kolo? Nějak jsem to při nahazování neřešil, které patří kam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Vyvážení a podívej se, jestli nemáš směrový pneu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Směrové pneu mám, ale nasazené to mám dobře. Toho jsem se bál, se bojím aby mi je neodřeli při vyvažování. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 To bude geo, vyvazeni nema vliv na smer a styk gumy s asfaltem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 To ne, měl sem tam zimní a nedělalo to, až když jsem nasadil letní tak hned to začlo. Jinak kola jsem koupil minulý rok na jaře a nenechával jsem je vyvážit. Ještě můžu zkusit přehodit přední a zadní kolo jenže jsem línej s tím klíčem co mám v autě se to hrozně blbě dělá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 A zapomněls na ten super hever 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 :lool: To si raději půjčuju od našich z Toyoty, protože ten Škoda je fakt zlo. Tak co poradíte? Nerad bych něco dělal zbytečně. Vyvážení nebo přehodit zadní a přední 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 Já bych to vyvážil :-P btw máš SZ potřeboval jsem něco od tebe vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 Máš to tam :D Dá se Tak jsem vzal posuvné měřítko a to kolo co je na straně kam to táhne mám vyšší vzorek než to na druhé straně o cca 1,5-2mm. Tak to bude asi tím co? Větší vzorek větší tření. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 Jo, já měl letní gumy na pravé straně taky víc sjetý, a když u mě nezáleželo na rotaci, tak jsem to popřehozoval tak, že jsem si dopředu dal s větším vzorkem ... bylo to +- 1.5 mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 (upraveno) bude to tím ;) Upraveno Duben 23, 2013 uživatelem Trixx7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Tak mi z toho začali upadávat díly :lool: . Jedu a najedou rána na střeše řikám si větev no a když přijedu domu čumím, že střešní lišta ulétla. Nevíte o nějaké levné levé? Nebo neválí se někomu doma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Covece, jako takova ta, do ktery se zacvakava zahradka? Ty mam rozmlaceny od krup z roku 2010, a uz je ten plast fakt krehkej, ale sehnat to je malej zazrak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Sehnat není problém ,ale stojí asi litr jedna . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 No takovy ani nepocitam, tak nak chteli ve skodovce :) Za takovej kus plastu nedam dva litry, se posrali v kine. Paxe porad divi, ze se s dilama smeli... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Přesně chtějí za to litra! Kus blbého plastu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Tak jsem sehnal tu lištu za dobré prachy jetou a dostal jsem dvě takže kdo by chtěl tu druhou u spolujezdce pište určitě se dohodneme. Tak po dlouhé době jsem něco dělal na autě, jelikož mi ulétly dvě pukličky a nové stojí 500Kč a nechtěl jsem je kupovat protože mě furt serou dotazy proč jsou tam pukličky audi tak jsem měl doma tyhle hnusné a tak jsem vzal plasty dip a pukličky vylepši k obrazu svému Mám to na jedné straně a té druhé mám ty původní audi a jestli ulétnou tak je vyměním za tyhle Ten nápis není vidět a vypadá to fajn. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Dobrá práce s těma krytkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Ten Plasty Dip je fakt super věc. Už jsem s tím jednou stříkal špatně nalakovaný rámeček výdechu a po nastříkání vypadá jako nový, jako ty ostatní nenastříkané, takže tím jde renovovat plastové díly. Nebo jsem tím nastříkal klíč na kola abych si neodřel disky. Jo už jsem konečně vyřešit to táhnutí do strany jedna pneu je o 2mm menší než ostatní jedou jsem jí píchl a ona se více sjela takže jsem jí přehodil dozadu a už to netáhne tolik. Koupil jsem si na to křížový klíč protože ten origo Škoda je za trest a doporučuji! 130Kč a ušetří to spoustu práce. Ještě tím možná nastříkám boční sloupky. Je paráda, že když mě to omrzí tak tu sloupnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Jo, ten křížovej klíč používám taky, originál je za trest.. Stejně jako originál hever, fakt leda na výměnu kola když píchneš, ale i tak je to dost nebezpečný :( A PlastiDip nastříkat na klíč je dobrej nápad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Jj origo hever taky nepoužívám (poté co mi z něho auto spadlo), hever si půjčuji od našich z Toyoty :lool: . To zas ve škodovce chtěli ušetřit nebo vymyslet něco co už vymyšlené je a být za každou cenu originální se nevyplácí. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 1) Aby se vešel k rezervě 2) Úspora nákladů :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 Tak po dlouhé době se něco bude dít, protože mi odešel přední reproduktor tak budu montovat http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/kicx-stc-6-2 Takže vynucená úprava a poslední protože už na tom nic vylepšovat nechci, je to už babička a při té příležitosti možná opravím i podruhé mikrospínač zámku. Možná je jen zaseknutý, protože před měsícem byl v poloze otevřeno a tak nešlo zamykat a musel jsem zamykat zevnitř a pak to zabouchnout a teď je v pozici zavřeno takže to jde zamknou, ale při otevření nesvítí světlo. Dveře mám vytlumené takže se mi do toho moc nechce. Navíc to je pěkný vopruz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Tak to Ti držím palce , to byl jeden z důvodů-proč jsem na svém autě dveře netlumil. Už jsem některé musel opakovaně otevřít a opravit a toto by byla dost velká komplikace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Když jsem to tlumil tak jsem na to trošku myslel takže šroubky mám vidět a ty díry jsou přelepené vždy takovým kusem aby šel sundat, takže nahřeji horkovzduškou a sundám. Jo a to jsem tu ještě nepsal tak jsem si odrbal zadní kolo trošku, ženská jela uprostřed a já to musel v zatáčce strhnout a zadní jsem si odrbal o obrubník. Je to po celém obvodu, ale z dálky to vidět není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Achjo, rozebral jsem dveře a zjistil, že lanko táhlo otvírání drží už jen na vlásku takže by chtělo vyměnit nebo to časem prdne a asi se budu muset dostat k zámku a dveře jsou vytlumené. Momentálně nějakou dobu své auto nenávidím. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 25, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Jo, já dělal podsvit a taky mi lanko drželo na 2 vláknech už jenom. Naštestí jsem planoval objednávku u Jeldy, tak jsem si na to vzpomněl. Prdlo mi asi za 14 dní potom :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 Ježíšek přinesl držák na tablet s navigací. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Únor 28, 2015 Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 takovy držak shanim, ale nemužu nikde najit nic co by se dalo takhle uchytit, mohl by ses zeptat ježíška odkud objednal a popřípadě hodit odkaz? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.