Juraj Straka Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 zdravim pani! dnes som sa konecne pustil do WAP-kovania motora a prevodovky a vidiet zmenu, ale po nasadnuti do auta som zistil ze mi horsie radi 3. prevodovy stupen a to hlavne z 2ky do 3ky. tiahla som kontroloval-namazal som ich ale problem pretrvava... nestretol sa s tym niekto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 Mne to po vyplahnuti v hluboke kaluzi tale delalo minulou zimu, negdy dokonce ani nesla zaradit 3-ka, ale casem to prestalo zlobit, a ted uz to lze radit na "X" :D ale pokud ne v tahleh tak problem urcite bude v tom, kuwa nemumim na cesky rici tak to reknu na anglcky, gear selector, takovej mechanizmus v prevodovce na kterej se ta tahla sroubuju. Proste on ze zacatku blbne, blbne, par krat se zasekne a jak se nakonec zasekne tak uz jedine pomuze novej nebo jini fungujici. Takhle to bylo u mne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Září 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2010 Mne to po vyplahnuti v hluboke kaluzi tale delalo minulou zimu, negdy dokonce ani nesla zaradit 3-ka, ale casem to prestalo zlobit, a ted uz to lze radit na "X" :D ale pokud ne v tahleh tak problem urcite bude v tom, kuwa nemumim na cesky rici tak to reknu na anglcky, gear selector, takovej mechanizmus v prevodovce na kterej se ta tahla sroubuju. Proste on ze zacatku blbne, blbne, par krat se zasekne a jak se nakonec zasekne tak uz jedine pomuze novej nebo jini fungujici. Takhle to bylo u mne. nejako si to aj cistil ci sa to upravilo samo... no ja dufam ze to budu len tie tiahla a opravi sa to lebo to zacala robit po vystriekani.... nemohol by si mi fotit foto to ho gear selectora? dikii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 chalani mam podobny problem... niekedy tam trojka ide cez zuby... niekedy nejde vobec... musim to pustit naspet do N a tak na dalsi krat vojde.... deje sa to malokedy... ale dost ma to stve... neviete niekto cim to bude... rozmyslal som ci to neni kvoli tomu, ze mam laket na opierke a nedotlacim tam celkom paku.... no som zvedavy na vase nazory... popripade ako sa to da spravit... pozeral som tak to vyzera ze sa da aj nastavit dlzka radiacej drahy... len dako som nerozhybal ten nastavovaci mechanizmus... diki moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 tou rukou na laktovke si myslim ze to nebude... skor tipujem ze nieco v prevodovke je uz opotrebovane... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest o.l.i.n.o Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 MOZE BYT AJ NEDOTLACENIM...MNE SA V POSLEDNEJ DOBE STAVA,ZE UZ ANI SPOJKU NEDOTLACAM TAK AKO BY SOM MAL... :D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 no vyzera to ze to je tym nedotlacenim... minuly tyzden mi to robilo dost casto... a teraz uz len raz za den... zvykam si uz na to auto... uvidim co bude dalej... ale diki moc aj tak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 jaq ked tam radim 3ku tak niekdedy ked to robi tak mi ta paka az 2x "zapadne" a az vtedy je tam 3ka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 tak už je to zase tady :D v posledni dobu tady u nas až moc prši, tim padem auta ne použivame jako auta ale jako čluny ;) a jak jsem auto umil v par kalužich tak začala občas proklouzovat spojka a trojka tam jde kurewski težko zaradit (negdi se my to ani nepovede). Pred par dni to same delat i ostatni rychlostni stupne zejmena jednička a dvojka. Proste na pul cesti se zašprajcuje a nejde zaradit do konce. Jak se počasi osuši tak prevodovka funguje super (na to že ma najeto nejmin 400.000km :D). To same my delalo pred dvema rokama v tom samem obdobi, a pak pak minulej rok jsem vymenil ten GEAR SELECTOR a celo leto fungovala suprove. Ted zase zlobi. Nevyte čim to bude. Spojku mam už na tolik opotrebenou že chita na samem začatku a evidentne je na konci svych sil. Potrebuju vedet jestly je to kvuli ni nebo nečemu jinemu. Potrebuju vedet jelikož bych tu spojku pokud to neni kvuli ni ješte dojel co to da jo a tady jsou fotky gde je umistnen ten GEAR SELECTOR protože ja to česki neumim vysvetlil ani nevym jak se to jmenuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 a ked tam tu rychlost na silu zaradis tak nepocujes trosku skripnut zuby v prevodovke?? lebo mne to tak trosku naskripe... a neviem ti sa mi to len zda ale tusim kym je motor studeny mi to robi menej ako ked je ohriaty... nemas obj. cislo toho gear selektora? a aka je cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.