Poky Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Ahoj, koupil jsem auto se servisni knizkou. Dalsi planovana prohlidka je pri 90t km. Ale v popisu servisni knizky je uvedena puvodni majitelka. Zajima me, jestli prevodem na druheho majitele lze dale pokracovat v servisnich zaznamech a jak popripade zaridit prepis servisni knizky na noveho majitele (na me). Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 no kdyz jezdil tata s tim autem co ted jezdim ja, tak meli v servise jeho udaje a kdyz jsem tam zacal jezdit ja, tak sem jim akorat nadiktoval ty svoje a bylo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Září 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Tzn.. prijedu k Sefcikovi na prohlidku a necham tam zapsat sebe a orazitkovat to.. ze by to bylo az tak jednoduchy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 vzhledem ke stari auta (mimo zaruku) maji servisni prohlidky vliv jen na zaruku mobility a prorezaveni karoserie, taky si myslim ze jen dopisou a jede se dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 tak v podstate jim je asi jedno, kdo s tim autem na tu prohlidku prijede. knizka je k autu, tak ze si myslim, ze s tim nejaky problemy nebudou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Září 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2010 tak v podstate jim je asi jedno, kdo s tim autem na tu prohlidku prijede. knizka je k autu, tak ze si myslim, ze s tim nejaky problemy nebudou... Super,,tak diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 Dnes zapsano na zaklade kupni smlouvy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 20, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 No třeba já jsem se tam dopsal normálně sám a řekl "Sem dejte razítko" a bylo, žádná kupní smlouva nic. Se servisníma prohlídkama je to přesně jak píše kubajz, klidně to tam může dovézt Tvoje babička a je jim to šumák. Důležitá jsou razítka dále, o ty jde při prodeji či reklamaci, ne o vypsaneého majitele. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 Taky si myslim ze by pro identifikaci stacilo treba jen ORV.. Ale uz je to jedno. Byl celkem akcni a zmeril mi i fridex ;).. Hlavne ze to je zarizeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.