MartinOII Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 ahoj, jak na to tady koukám, tak se taky pochlubím..... a tak to vypadá teď a když jsem to před rokem a půl koupil.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 moc hezký kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 2, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2010 pekna.. akorat se mi nikdy nelibila ta vypln narazniku od Milotecu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 2, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2010 Pěkná chlape i ten předek vypadá hezky gratuluju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Říjen 2, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2010 jj, ty kola sou celkem pěkný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinOII Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Díky pánové..... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinOII Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 konečně dodělaný komplet černý interiér, kožené tapecy a hlavně Předělané sedačky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 No na fotkách sedačky nic moc teda... Ten vzor se mi moc nelíbí, ale třeba v reálu vypadá lépe... Jinak auto máš pěkný až na ten kus plastu od Milotecu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Zajímavá kombinace těch látek. Švy se zdaj trošku křivé, kdo to dělal? Pražák? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinOII Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Zajímavá kombinace těch látek. Švy se zdaj trošku křivé, kdo to dělal? Pražák? je to přesně naopak jako RS, made in Česká Lípa No na fotkách sedačky nic moc teda... Ten vzor se mi moc nelíbí, ale třeba v reálu vypadá lépe... Jinak auto máš pěkný až na ten kus plastu od Milotecu... co k tomu jen dodat........každý má svůj styl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Tak to každopádně... Taky si do svýho auta nenechám od nikoho kecat, hlavně, že se to líbí mě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Martin: muzes mi prosim pres SZ poslat web na toho chlapika? Taky premyslim o calouneni a jestli je to schvalne ten pan, kteryho jsem si vybral i ja :D Muzes klidne doplnit cenu atd, dost me to zajima. Jinak sedacky moc pekny, libi se mi to, jen bych mozna misto ty sitky zvolil neco jinyho, tohle se ti bude asi dost zmolkovatet :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 podobne tehle limited edici ktera je fajna http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=267 ale ta cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Ol@feee, nedavej to sem, to melo byt tajemstvi do myho auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 blazennnn, pak pisni kde parkujes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinOII Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 podobne tehle limited edici ktera je fajna http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=267 ale ta cena moc podobný mi to nepříjde, asi tak jako kdyby jsi řekl že tady na fotu mají všichni podobný auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Taky jsem si to říkal :-D Ale Tvoje sedačky konec konců taky nejsou přesně naopak než RS :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.