Přejít na obsah

Vule v rizeni O II

p2p

Doporučené příspěvky

Jak jsem dneska cekal na kolegu z prace tak pri cekani nevim proc jsem otocil pri vyplem motoru volantem asi o 30 stupnu a zase nazpatek. Ozvalo se kovove klepnuti... Zpozornel jsem a skusil to znovu a zase... Nastaroval jsem a zkusil to na miste stejnym zpusobem... A zase klep... Jestli si nekdo pamatuje jake vule melo rizeni 120 nebo faval tak zvukove to je stejne. Zkusil jsem to na O II TDI co ma najeto cca 200 tkm a klep klep... Zvedll jsem auto na zvedak s kamaradem co ma servis a podle zvuku to vypada na axialni pouzdro na prave strane na tyci rizeni... radialne to zadnou vuly nema... ma s tim nekdo nejake zkusenosti nebo da se to pouzdro co v tom beha tyc rizeni vymenit??? nebo se mam na to vysrat a jak zacne tect nebo mi upadne kolo to cele vymenit... Nejhorsi je ze v etce to pouzdro nemaji jako nahradni dil... nebo ja jsem ho nenasel a v DP co mam tam zpusob rozdelani rizeni neni... Pls ma tady nekdo DP jak rozdelat tyc rizeni a vymenit ty pouzdra... Jinak pro upresneni auto O II 1,8 TSI MR 07 a najeto cca 60 tkm.... no proste smula... dik za jakekoliv info...

Nov__rastrov__obr_zek__2_.bmp

Nov__rastrov__obr_zek.bmp

rizeni.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Naštěstí takové vůle na řízení nemám a to mám najeto 130000 km. Ale nedávno jsem řešil vteřinové vynechávání řízení při otáčení volantem jak doleva tak do prava. Načetla se řídící jednotka a prý byla závada na snímači otáčení tak už jsem začínal šetřit. Ale napadla nás taková lejtská věc. Rozebraly vše až jsme se dostali k senzorům otáčení. Ty jsme vyčistili a složily a voala vše bylo v pořádku a plně funkční. P.s. Nedala by se nějak získat dílenská příručka na O2. Díky.

Odkaz ke komentáři

Oskar1: Připadáš mi tady s tou Dílenskou příručkou jak natvrdlej! Psal jsem ti SZ že si ji máš najít Googlem, to samé ti zde psal někdo i s prezentací jak na to a ty tady pořád dokola tu svojí!!!

Ještě jsem teď otestoval první odkaz z Googlu a je funkční, pár prokliků a jde to stáhnout bez registrace a zdarma, tak nebuď lenoch.

Upraveno uživatelem Stanson
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...