p2p Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Jak jsem dneska cekal na kolegu z prace tak pri cekani nevim proc jsem otocil pri vyplem motoru volantem asi o 30 stupnu a zase nazpatek. Ozvalo se kovove klepnuti... Zpozornel jsem a skusil to znovu a zase... Nastaroval jsem a zkusil to na miste stejnym zpusobem... A zase klep... Jestli si nekdo pamatuje jake vule melo rizeni 120 nebo faval tak zvukove to je stejne. Zkusil jsem to na O II TDI co ma najeto cca 200 tkm a klep klep... Zvedll jsem auto na zvedak s kamaradem co ma servis a podle zvuku to vypada na axialni pouzdro na prave strane na tyci rizeni... radialne to zadnou vuly nema... ma s tim nekdo nejake zkusenosti nebo da se to pouzdro co v tom beha tyc rizeni vymenit??? nebo se mam na to vysrat a jak zacne tect nebo mi upadne kolo to cele vymenit... Nejhorsi je ze v etce to pouzdro nemaji jako nahradni dil... nebo ja jsem ho nenasel a v DP co mam tam zpusob rozdelani rizeni neni... Pls ma tady nekdo DP jak rozdelat tyc rizeni a vymenit ty pouzdra... Jinak pro upresneni auto O II 1,8 TSI MR 07 a najeto cca 60 tkm.... no proste smula... dik za jakekoliv info... Nov__rastrov__obr_zek__2_.bmp Nov__rastrov__obr_zek.bmp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Mam pokracobvani... dneska dve O II co meli kolem 100 tkm a delalo jim to taky.... a co Vam ostatnim taky cvak cvak??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 To klepanie sa ozvalo kedy, keď si menil smer pohybu volantu? Ak áno, tak je to normálne, a robia to aj nové autá. Ak auto stojí, je vypnutý motor, chytíš oboma rukami volant a pomykáš ním na jednu a druhú stranu, ozve sa klepnutie pri zmene smeru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Jasne ze to klepnuti se ozve pri zmene smeru pohybu volantu... je zarazejici ze mam tak tichy motor ze to slysim i pri zapnutem motoru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Naštěstí takové vůle na řízení nemám a to mám najeto 130000 km. Ale nedávno jsem řešil vteřinové vynechávání řízení při otáčení volantem jak doleva tak do prava. Načetla se řídící jednotka a prý byla závada na snímači otáčení tak už jsem začínal šetřit. Ale napadla nás taková lejtská věc. Rozebraly vše až jsme se dostali k senzorům otáčení. Ty jsme vyčistili a složily a voala vše bylo v pořádku a plně funkční. P.s. Nedala by se nějak získat dílenská příručka na O2. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 (upraveno) Oskar1: Připadáš mi tady s tou Dílenskou příručkou jak natvrdlej! Psal jsem ti SZ že si ji máš najít Googlem, to samé ti zde psal někdo i s prezentací jak na to a ty tady pořád dokola tu svojí!!! Ještě jsem teď otestoval první odkaz z Googlu a je funkční, pár prokliků a jde to stáhnout bez registrace a zdarma, tak nebuď lenoch. Upraveno Listopad 7, 2010 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Jestli chces za maly poplatek ti je poslu.... co vic chces... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.