Přejít na obsah

Octavia TDi

Doporučené příspěvky

mimochodom,ja montaz nikomu neponukam,a ani ju nikomu nerobim,to ze som sa opytal kratasa a on suhlasil je uz vec medzi mnou a nim,to ze boli vraj nejake sroby uvolnene,a niektore dane sikmo ci co,tak nie vsetku robotu som pri montazi robil ja,ale aj kratas dotahoval sroby,tak isto aj jeho bratranec dotahoval sroby,asi tu niekomu zle sluzi pamat,takze sa ukludnite,ocividne sa snazite teraz hadzat vsetko na mna,ale ja v tom mam asi taku istu vinu ako vsetci co sa na tom podielali,takze aj kratas s bratrancom,a poprosim,uz ma viac neber Kratas do papule,lebo ma to uz prestava bavit

Odkaz ke komentáři

On je proste nula ma jen velkou pusinku, a přesně jak pišeš ty DEKO jak řikal marek ani sundat ze vojeho auta to neuměl a poohybal středici plišky,tedkom štelovaci misky sem tam taky daval, ale udelal jsem to pri ja šel čert, v black listu je a tim to pro me hasne a jestly je DEKO divnej? NENÍ divnej je pan co tu ma velkou pusu...

Hybli: Co se stalo tobě ?

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři

Jeden člen fora mi prodal alu s prořezanejma pneu, bohužel jsem to zjistil až doma. nekoukal sem na to detailně, nečekal jsem takovou svini tady z fora. No a ted uz vubec nereaguje na me volani, ani sms. Takze zitra zajdu na policii, bohuzel nemam doklad o koupi. Ale mam svedka co se mnou byl u koupe, vypisy konverzace a vypis z bazose. Pokud neuspeju na policii, tak mu osobne ty pneumatiky prohodim celnim sklem.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...